Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannónia Életbiztosító

Re: nincs cím

#314851 TrogerBroker Előzmény: #314850

"Szintén elgondolkodtató kell, hogy legyen, hogy a mostani jegyzésre felajánlott mennyiséggel összemérhető nagyságrendű, mintegy 6 millió db ingyenes dolgozói részvényjuttatásra került sor. (162-164. old.) Ez a 6 millió db ingyen megszerzett részvény potenciális kínálatként zúdulhat rá a tőzsdére – nem csak 938 Ft felett, nem is a 600-750 Ft-os sáv felett, mint a Nagybefektetők esetében, hanem bármilyen áron."

Re: Pannónia Életbiztosító

#312185 Hathor Előzmény: #312179

Semmi gond, CIG-tól lehet megijdetek az emberek, azt hitték valami CIA, vagy amcsi cuccos :)

Nekem mindegy melyikbe írnak.

#312179 Csusza Előzmény: #311990

Kösz az infókat! (mindenkinek)

És bocs, hogy újat nyitottam, pedig Isten bizony előtte megnéztem van-e ilyen tocsik. :-)

#312109 wizes Előzmény: #311990

Egy előnyük van az összes többi biztosítóval szemben: ez magyar, míg a többi külföldi kézben. A nagy nemzeti hevületben pedig jobban prosperálhat, hamarabb nyereséges lehet. Mintha félfüllel azt hallatm volna már élen van életbiztiben, amit kétlek, mert az NN-ING magasean vert mindent és 2-3 év alatt nem lehet élre kerülni, max az éves új szerződések terén.

Igen, valóban 5-7 év alatt kezd nyereséget termelni, de amint írtam az általános, ennél előbb várom. Aztán utána csak termel, lévén az életbiztosítás ilyen téren számítható, nem vagyon ahol jön egy vihar és letarolja MO-t és rámegy a fél biztosító.

Hosszú távon biztos ok.

#312012 banyaiz Előzmény: #311977

Részvények töredékét, ha jól emlékszem kb 20%-át lehet jegyezni, ebből nagyobb bevétel lesz mint amennyibe az egész társaság beindítása került, ügyes.

Jó politikai hátszele lesz a cégnek egy pár évig az biztos. Viszont amíg ez felfut ilyen gazdasági körülmények között. Én nem jegyzek.

#311990 Hathor Előzmény: #311977

Azt kell tudni, hogy 3éves a cég, 7év után kezd nyereséget termelni, addig költségek a bevezetések, ügynökök jutalékának kifizetése, felfuttatás.

Nekem ez maradt meg.

Nem emlékeszm pontosan a számokra, de 930körül kapsz Te, 750körül az aki biztosítást kötött, így első nap már kidobhatják az olcsóbban kapott pakkokat a 750es tulajok, ezzel eladási mennyiséget generálva.

Ráérünk venni később szerintem, de majd a kereslet mutatja.

Egyébként valóban csináltam CIG néven

#311977 Csusza Előzmény: #311973

Kösz!

Ismerős nyaggatott, hogy ez mi, érdemes-e venni.

Brokernetest meg kérdez a fene, örülök, ha nem kell hallgatnom őket. :-)

#311976 Kissherceg Előzmény: #311973

tömés lesz ez is... gyors siker, nem véletlen szórják szét, járai se számít boldog jövőre...

#311973 fordgtshelby5000 Előzmény: #311971

kérdezd a brokerneteseket-szinte csak ezt favorizálják......vajon miért?sok reklámnak híg a leve...bár genesis szerű rv van mindig...lásd híbridbox és társai-és mindig akad rá madár is......játék része!