Pénzügyi gyors tanfolyam
jól tetted, G-7 es tali van a hétvégén, így bármi lehet hétfőre!
én nem megyek mert, 1 éves szülinapot ünneplünk :)) /de gyorsan elrepült 1 év.../
értem, én ma felfelé láttam hatit, most záróban gondolkodtam, hogy veszek, de nem tettem meg.
nem baj, hétvégére nem igen érzem, hogy jót tenne ez nekem.
szép hétvégét! és köszi.
ezt a zárót...597- nagyon durva. semmit sem változott, csak megdolgoztatták a népet.
venni kellett volna hatit...
ha a devizákat nézem meg a kintieket, akkor jó nagy hülyeség amit gondolok, de pont ez birizgál...
én kiszálltam 644 en és 646 on vagy ilyesmi. 550ről és 535ről. és nyertem rajta....de a durva, hogy a nyerőből csak kis rész maradt meg, mert a tegnapi bukót is vissza kellett hoznom:-(..brühühühü.
Hát nem tudom, de már érik valami szerintem is..... ha így maradunk, lehet hétfőn lesz a nagy gap sc nélkül fel 900-ra... passz
Kína nagyon kemény, nem tudom számít-e, de nagyon ajnározzák...
szép pakkokat adnak rá...de meg is veszegetik
800-tól iszonyat sc lesz szvsz
Ma erős láncszem az összes blue...hatit nyomkodják le egyedül 650környékén,tényleg nehéz így elképzelni esést,korrekciót,lecsorgást,bármilyen tartósan lefelé irányuló mozgást.
Nem tudom így elképzelni hogy hétfőre ne szálljunk el,vajon mi szép bejelentés lesz amiről nem tudunk,vagy csak pénznyomda túlóra?
Buxot át akarják ráncigálni 23,6e-n,dejó hogy a magyar piac előre tudja mi lesz estére v. másnap usában.....
szépen megjött a forgalom
elpattanunk ettől a 600tól?
fogadtam rá, hogy igen
ő csak longban tud gondolkodni..másként maga a rendszer szűnik meg..ez itt a baj.
ja, az enyém is ott van. mérgemben belongoltam, hogy visszaszedjem a piacról a pénzem.:-(
hihetetlen hogy mennyire tartják a piacot a xar adat ellenére is....Börniék már annyi pénzzel játszanak hogy egész világ romba dőlne ha nem támasztanák..ezért olyan fontos nekik biztos.