letöréssel kapcsolatban mintha a "jövő hét" került volna szóba ;-)
letöréssel kapcsolatban mintha a "jövő hét" került volna szóba ;-)
Buxban nem tud lenni szigetforduló,hatiban annál inkább ha 23440 alatt nyit....amúgy én görcsölést látok felfelé,és 23650 környékén pár százas ajánlat vár,de nem a mekinél :D
Oti némileg zavar hogy ilyen erős...
most hétfőre.
Elképzelésem, hogy ezzel a fej-vállal fordítanak az emelkedő trenden.
Mintha kezdenének 500Kkal, 1-200as tételekkel pakolni rá, talán más is látja, de fenntartással kell kezelni mindent!
USAt lehet betolják záróra, mi meg gap down hétfőn és kész a sziget, de lehet rosszul mondom a szigetet ebben az esetben, megerősítenek majd a többiek. wasi, herceg, vagy zabás.
hát már igazán letörhetne...most erre várt mindenki..adat tényleg rossz lett... tessék letörni..nemigaz hogy nem megy.
Erölködünk a felfelével....büdi lesz a vége :D
alakul az a jobb váll, nagyjából megvan, ha ezt akarja csinálni. ,-)
16:00 Nagykereskedelmi készletállomány változása, augusztus. Piaci várakozás: +0,5% hó/hó, előző havi: +1,3%.
de milyen fontos adat jön még ? 16:00 kor jön még valami..
Este 10-kor lesz ez még így se! Vagy -1% vagy +2% lesz. Mást nem tudok elképzelni!
adat után -0.82 -re szúrt le az SP, most meg + 0.09 -en....ez már nem is nevetséges ez már szánalmas...
Kínomban nevetgélek a monitor előtt, mint a szűzlány aki először lát f@szt.
Ez már több, mint vicces
Jön Börni papa, adja a lovettát! Már megszokhattuk volna! Én drukkoltam hogy jobb legyen...
visszaolvastam a hozzászólásomat. de hülye gyerek vagyok, ki lehetne törölni?:-), légyszi:-)
visszaolvastam a hozzászólásomat. de hülye gyerek vagyok, ki lehetne törölni?:-), légyszi:-)
ti is figyelitek az előadást? mindenki marad nyugaton nyugton, mi meg emelkedünk..még jó, hogy nem shortolok már, de akkor is..buxi viagrát vett be..
már nem merem shortolni, de longolni sem. partvonal..rám ragadt a bizonytalanság...
segítsetek már:-)
Hathornak nézem a chartját, az lefelét mutat...de a nyakvonal meg ezt a kérdést nem értem..500-nál ezek szerint pattanunk felfelé, vagy lefelé?