Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orco

Re: nincs cím

#315213 hAliG Előzmény: #314730

A baj csak annyi, hogy a kintinél másabb egy kicsit a chart és hosszabb távon az a mérvadó.

Kint Bolli közepe fogta ma.

Holnap, de max. hétvégére kiderül.

Holnap jönnek Orco vezérek Bpestre a Váci1 projektet ünnepelni :) hogy jól halad, elvileg még az éven átadás.

http://profitline.hu/te…

#314730 zeeh_

http://profitline.hu/technika/elemzes/196255

"A szeptember eleji rali óta az árfolyamnak a 2000-2200 forint közötti viszonylag széles sáv lett kijelölve az oldalazáshoz, ugyan többször megpróbálkozott a kitöréssel, de mindezek sikertelennek bizonyultak. Az MACD már régóta longzárásra adott jelzést, a helyzet azóta sem változott. Pénteken a sávtetőről indult határozott csökkenésnek, amíg a 2000 forintos szintet el nem éri nem is nagyon érdemes belekapni. "

#311872 zeeh_ Előzmény: #311693

Meglepődtem ma reggel, amikor megnéztem, mi volt itt tegnap. Azt hittem, jobban elszáll. Kis kb. 50 pontos köröket lehetett volna futni, ha gép mellett tudok lenni. Na, mindegy. Remélem, eco jövő héten kárpótolni fog, valamerre nagy elmozdulás lesz benne és ott a Sziget akvi fizetési határidő, ami okt. 15.

#311644 hAliG Előzmény: #311631

Úgy legyen! Vagy még úgyabbul, és legyen pluszos az üzlet :)

Szerk: na kint éledeznek megint!

#311631 Scipio Előzmény: #311618

Volt egy csúnya buktám szept. elején benne - írtam is itt - 2200 felett belevettem, 2150-en stop kivágott, aztán 2100 körül újabb vétel 2k-n az is repült, persze aztán még aznap fordult, de nem mertem ülni benne...

Most a felét viszakerestem, de ha tartom azokat a pakkokat, akkor szép pluszban ment volna el az egész... Ezért tartom most a tegnapi másik felét, hátha sikerül legalább nullába kihozni az őszi orcos üzleteimet :)

Igazán nincsenek nagy igényeim :)))

#311630 hAliG Előzmény: #311612

Ha Amcsik hurráoptimizmusban törnének ki, akkor a délután jó lenne! Futik nem valami jól festenek most, 14:30-as adatok majd döntenek, meg hogy Alcoa jelentésre mit lépnek.

#311618 hAliG Előzmény: #311612

:)

Azt nézem, hogy 26.000 db fordult meg a 8,37 euróról történő lecsorgásban. Nem vészes (még).

Azt tervezem, ha nagyon hamar elérné a 3000-ret, ott a fele pakkomat kiszórnám, bízva az alacsonyabb áron történő pakkbővítéses visszavételben.

Na az biztos, hogy ebbe beleülni, mikor még nem egyeztek meg a hitelezőkkel, életveszély volt. Zúgott befelé rendesen, amikor kiszivárgott, hogy a "tizennyócadik" ajánlatot sem fogadták el a kötvényesek... :)

#311612 Scipio Előzmény: #311602

Az állandó itt ülés sem mindig kifizetődő... 2340 környékén azon bosszankodtam, miért adtam el 2315-ön a fél pakkomat, most meg azon, hogy miért nem adtam el a másik felét is akár 2315-ön, de még inkább 2340-nél :))

Most akkor visszavenném az egészet, és nyugiban ülnék rajta... Aztán lehet hozzá sem kellene nyúlni 3k-ig :))

#311602 hAliG Előzmény: #311570

Hosszútávon én (nagy) emelkedésben hiszek, úgyhogy inkább már csak bővítgetni fogom a pakkomat...

Max. swingelni tudok/fogok, mert sajna nem vagyok gép előtt mindig...

#311570 Scipio Előzmény: #311553

Nem igen ismerem ezt a részvényt, de sok kispapír ralinál láttam már hatalmas pakkokat röpködni napi csúcson az emelkedés kifulladásakor, így ez azért nekem még nem életbiztosítás :)) Persz én dt-s fejjel gondolkodok, közép vagy hosszútávon ez lehet a további emelkedés jele...

#311553 hAliG Előzmény: #311549

Írtam a másikon is, hogy szerintem az jelzés értékű, hogy azt az 56k-t megvették 8.29-en, meg 25k-t még a 8,36-os "Halted"-ig...

Múltkor mikor ~1500-ról elindult, hasonló volt a ténykedésük.

Szerk:

Érdekes lenne kinti könyvet reálban látni, mert pl. úgy látszik (a 15 percesen), hogy puffereket is pakolásznak. (a 8,2-es 2,8k is eltűnt pl.)

#311549 Scipio Előzmény: #311547

Én beremegtem és 2315-ön a felét kiszórtam, most azt bánom, hogy nem az egészet, de ki tudja, a nap végén meg lehet, hogy az eladottakat fogom sajnálni, vételt már nem tervezek...