szerk: ez szép írás volt, csak oti öntésre lettem volna kiváncsi
szerk: ez szép írás volt, csak oti öntésre lettem volna kiváncsi
Hali,üdvözlet újra a gyengébbik ellenállás alatt :D
Hativevők bíznak az ATH ban :D
nem lesz vége szerintem. és már nagyon gyanús mindenkinek, de ők diktálják a szabályokat, az a baj. az lenne nekik a szívás, ha nem lenne semmi forgalom..de olyan sosem lesz.
basszus, mennyit kell szenvedni, hogy végre essünk? aztán majd emelkedünk..nem értem. féltik a pénzüket, mint én:-)
csak 512-ig tudjon leesni:-)
Igen ma molly van soron, mondjuk most nem a nagy forgalommal tartja magát. Ezeknek a mutyisztánoknak már nagyon várom a végét, komolyan mondom....
igen, nekem is gyanús a mol, a ruszkik jönnek állítólag, volt többször is hír róla.
miért?..aqvizíciós hír pár napig eltart.. fel le fel le..
molban készül valami..otp meg lapít..
én arra számítottam, hogy ma a richter lefele megy, de a molt tartják megint..áh.
iszonyat shortok vannak itt hallgat mindenki és fohászkodik.. a kicsik eltüntek.. sokan csak a csordaszellem és a menőzés miatt shortolták bux1012őt.. a sávtetőig emelkedést látni lehetett szerintem..innen vannak a kérdőjelek..
egyre kisebb szakaszokat megy, aztán hatszázon kimúlik a döghati.
no mindegy én 512-ön, ha lejön addig, befejezem a hétre.
na, most leminősítették az otp-t mi lesz? 5300 az ára. Ricsi, mennyi akkor a hati?:-) csak egy százast kell esni és aztán stagnálni:-)
ezek a minuszok most mire vannak a béten? korrekció lefelé, vagy pedig szívatás, vagy mi a csoda?
tököm tele van mostanában csak 130 pontokat képes menni a bux..kivéve tegnap. de akkor meg beszívatott..francba
"az mszp-nél már csak a bux unalmasabb"..
mondta volt Kisherceg a minap..
Punnyadt egy nap...
Ma várható adatok:
GB 10:30 Termelői árak (PPI) (hó/hó), szept., előző: 0,0%, várt: 0,1%
CA 13:00 Munkanélküliségi ráta, szept., előző: 8,1%, várt: 8,1%
CA 13:00 Foglalkoztatottak számának változása, szept., előző: 35800 fő, várt: 10000 fő
US 14:30 Mezőgazdaságon kívül foglalkoztatottak számának változása, szept., előző: -54 ezer fő, várt: stagnálás
US 14:30 Magánszektorban foglalkoztatottak száma, előző: 67 ezer fő, várt: 75 ezer fő
US 14:30 Feldolgozóiparban foglalkoztatottak száma, előző: -27 ezer fő, várt: 6 ezer fő
US 14:30 Munkanélküliségi ráta, szept., előző: 9,6%, várt: 9,7%
nálunk nagyon szép volt a szőlő..a termés is..és már csak egy kék fajta van a tőkén..
on :))
Jaj be szép szőlő:-) Nálam már más formába van....
Nyitó valahogy nem lepett meg:)
elkedvetlenedtek a futures-ek..
ránk is rányomja a bélyegét..