4 hónapja kellett volna kiszállnom, azóta csak a f*szkodás megy.
4 hónapja kellett volna kiszállnom, azóta csak a f*szkodás megy.
Annak van igaza, aki most nem kereskedik, már látom.... Előbb kellett volna kiszállni, nem ****oskodni itt már egy hónapja... brrrr
Beszarás ez a piac. Egyszerűen hihetetlen, hogy már semmi normálisat nem várok tőle, de mégis meg tud lepni.
Brutál forgalommal emelkedik az összes blue (Rg-n kívül)...... zárom shortjaim....
Vazz teljesen esélytelen akármilyen kicsi korrekció ami 100 pontnál nagyobb lenne....
Megtanulták, minek essünk ha ugyis megveszik.Szerintem összedölni nem hagyják, egy pillanat a short
Nagyon fárasztó piac, újabb élénkítési várakozások támasztják, a gazdaság meg olyan , hogy bármikor jöhet egy rossz hír is akár amire esnek egy szépet. Ebből az egészből kijön egy kínlódás kicsit fel, kicsit le. Jó nagy türelemjáték.
Amíg Richtert így tépik esélyünk sincs az esésre. Kezdem magam úgy érezni, mint Hathor koma amikor belongozódott.... Görög államcsőd, vulkán kitörés, usa számítógép elnyomása stb... minden volt pedig fölfelé állt a zászló.....
Egy nap van amikor kis forgalommal de talán csorgás látható,erre Rg-t felhúzzák +3% -ba...élvezetes kereskedést! :D
"Az amerikai részvénypiacok a vezető széles indexek szintjén még csak korrigálni sem tudták az előző napi meglódulást, a kisebb napközbeni megfáradásból az S&P 500-ban zárásra semmi sem maradt, a Dow Jones pedig minimális mértékben még emelkedett is. A technológiai részvények alulteljesítették a piacot, a Nasdaq-100 közel 1%-ot esett.
Dollárban nézve szinte mindennek megy fel az ára, új lokális csúcson van az EUR/USD, (itt azért egy európai perifériával kapcsolatos hír, vagy egy esetleges meglepetés a ma ülésező Európai Központi Banktól komoly korrekciót tudna kiváltani), dollárban nézve új történelmi csúcson van az arany, az amerikai állampapírok hozama tovább konvergál a nulla felé, dollárban drágulnak a nyersanyagok.
A dollárnyomtatásba vetett bizalmat jól jelzi az az imponáló rezisztencia is, amivel a részvénypiacok tegnap a vártnál rosszabb ADP amerikai foglalkoztatottsági becslést fogadták. Az Alcoa ma esti piac után érkező jelentése azért várhatóan legalább megosztja a befektetők figyelmét, vélhetőleg a vállalati hírekre is figyel valaki, a "mindent vivő" Fed mellett."
Nagyon rá vannak kattanva erre az újabb élénkítésre. Persze amikor bejelentik arra mi lesz a reakció, ha addig folyamatosan emelkedik jó kérdés, vagy még jobban emelkedni fog, vagy esik egy rendeset. :D
A holnapi adat a tegnapihoz képest mit jelent? Van köze egymáshoz, vagy teljesen más valami?
Meg ma is lesz valami munkanélküli adat.
Megint minden tiszta zöldben. A tegnapi adat semmit nem jelentett. Sz@rnak ezek mindenre.
ebben van valami igazság. szerintem ott nyitunk, ahol zártunk, aztán hogy merre tovább, nem tudom.
Sikeresen felkötöttek minden blút,az első tippem szerint azért hogy ne tudjunk esni holnap,a második szerint azért mert szállunk tovább :D Nemtom melyik,de az egyik tuti...
holnapra átviszem, amit nem zártam le, és akkor majd lezárom. Szerencsére ma is kaszáltam vele. Holnap ha fogok 100 pontot még, akkor elégedett leszek:-) csak jó irányban kezdjünk, egy kicsit lefelé:-)