elcsesztem a topikot, sorry
nagyon reménykedem benne, hogy nem is fog. 4xx-es bux mellett bővítettem shortot, bízva abban, hogy ellenállás és beveri a fejét
sajna 499re nem jött le:-(, csak majdnem.
De Ricsi hátha tud mondani egy indit, ami alapján eldöntöm, hogy holnap shortolok-e.
Promtot főleg,hati csibészes a 200 feletti kt-val...hát ma sem ment a 23,4 buxban.
Nekem is lenne kérdésem:azért mert semmit érő papírokon rv-t vesznek hogy fog javulni a gazdaság?
Ha jó az adat, kilábalunk, ha rossz, majd a fed veszi. Csak én azt nem értem, egy ilyen politikát miért követ a világ. A fed veszi az usa-t, ezt megértem, de ezért miért vesznek rv-ket a németek pl? Én nem tudom ezt felfogni.
Itt a rossz adat is jó :D
Otp-t napi maxra akarják vinni úgy látom, hatink majd követi...
volt, de nem teljesítette minden orderemet. volt 490-en is, de ugrált, ésnem teljesült minden sajnos.
egyelőre otpvel nem engedikbeesni, pedig jó lenne lemenni 499re:-)
USA már megy minuszba...de a határidőt meg a többit azért még megpróbálják fölfelé húzni picit...áhh....az ész megáll egyszerűen..
hát most már nem.
utolsó két hétben, amikor volt egy kis bukóm, mindig visszahoztam nyerőben, mert betartottam a számaimat. és működik, semmi misztikum nincsen benne.
no meg persze a mohóságot kell legyőzni, kell pár pofon hozzá:-)
igen, mert kaptam még egy esélyt, és tudom, hogy megcsinálhatom a nyerőimet, amit eltervezek.:-)
már nem idegeskedek, és főleg nem türelmetlenkedek. Figyelek:-)