olybá tűnik elfogyott az erő...
Vagy ez a cég is a válságadó hatása alá esik?
Jó lenne ha a management előállna a profit warning-gal és a jövő évi tervekkel, mert most a magyar piac nagyon úgy néz ki, hogy megforgácsolódik...
olybá tűnik elfogyott az erő...
Vagy ez a cég is a válságadó hatása alá esik?
Jó lenne ha a management előállna a profit warning-gal és a jövő évi tervekkel, mert most a magyar piac nagyon úgy néz ki, hogy megforgácsolódik...
Már zsinórban nem tudom, hányadik nap nem lépem meg azt, amit meg kéne... :-/
9500
Ha már a Cég is beszállt az árfolyam karbantartásba, akkor az jót jelent.
Épp azt néztem az előbb, hogy szinte minden nap lehetne vele fogni 150-180 pontot kb.
nem lesz ebből már olcsó RFV...Most nem tudom, hogy örüljek -e ennek vagy sem, mert azért vettem volna még néhányat, de azért így is kva sok van már belőle...
Gyakorlatilag soha ennyi pénzem nem állt még egyvalamiben...
Aki röhögni szeretne, annak ajánlom a PF fórumot a témában, BigKingBroker nagyot alkotott ma is! :)
Üdv!
Mizu a papír háza táján? Szép lassan elkezdem visszacsipegetni amit eladtam :)
végülis az sem lenne rossz, ha csak 10.200-on tudnék újra venni...
Hát durván elkezdték venni. 2 órával ezelőtt ez a szint még nagyon távolinak tűnt itt.
wazz! még balekabb vagyok , mint gondoltam! Ott van a nem jóváhagyott utaláson a dodó a számlámon és azóta is csak veszít az értékéből...
wazz hétfőn érkezik meg a számlámra elvileg az újabb tőkeemelésem (a kínai USD részvényalapból való kiszállásom okán)...Erre nem felrántják most, hogy ne tudjak már ocsóért vásárolni???
Igen, én is úgy vagyok h 8925ön zártam a longokat, fölötte meg ugye "degradálna :-)" visszaszállni.
Keresem az ideális visszaszállót, de az nekem inkább 8500 közelében volna. Ne is álmodjak? :)
Legjobb vétel - eladás közt közel 200pont különbség :) 355-530