én meg hétfőn délután belevettem, aztán tegnap is longoltam, de ma már inkább adnék:-) csak nem jön fel értem:-(
én meg hétfőn délután belevettem, aztán tegnap is longoltam, de ma már inkább adnék:-) csak nem jön fel értem:-(
Egyébként itthon nem történt ezen a szinten semmi, majd 750fölött történik valami, de addigra nyugat is bemondhatja az unalmast, bár hozzáteszem még mindig fel várom, ennek ellenére ezen a szánalmas piacon nem lehet, vagy csak nagy bátorsággal lehet pozit felvenni, hétfőn short jelek jöttek, TA alapján is, ezt tegnap keresztbe huzták, ma semleges helyen vagyunk, sp kilépve fel, otp kilépve fel, többi meg semmi különös, még kis papírok szaladnak, azt meg vegyék a párdarabosak.
A shortok magasról lettek nyitva, 24K-ig short marad nálam. Majd utána longolódok csak be...
Ez egy programon kívüli akció volt, és én aznap vissza akartam nyitni, de valahogy nem sikerült. Csak elkapott a DT fantáziám, de megint bebizonyosodott, nem való az nekem. Aznap úgy éreztem, menni fog, és visszaadták. Örülök hogy jól jöttem ki belőle, de megerősödtem, nem fogok dt-z ni:)
Ricsi bácsi, a program nem olyat ír, ha felfele megy veszek, a lenti short felét pedig zárom, ha tovább megy bővítek longot? Most még mindig csak short fele áll a pálya?? ,-)
hol van a rés???
na ma azok jártak jó, akik áthozták a longot, oszt kész. én tegnap lezártam, mert nem mertem továbbhozni..
igen? én meg beálltam 639-re adni...:-) hátha felszúr oda is egy kicsit.
és 333-on vételen állok..tiszta diliház:-)- de ezt módosítani fogom mindjárt. mert hülyeség.
Én valamelyik nap zártam egy adag shortot 230-on, most annak a felét újranyitottam 500 fölött. A másik felén stop lejjebb...
köszi a választ. valami dereng, de ennél magasabbra akkor sem jutott.
Sztem úgy 750 fölött. 09.13-09-17 héten is itt mozgott a hati ahol most.
én még várok, nemtom, hogy longoljak-e vagy mit csináljak.
639-re tettem a lécet. de az 585 is szimpi volt short szempontból.
;-)
normalitásról nehéz beszélni, de a hozzászólásoddal 1etértek