cska 23449 lett a gap up:-(nem sok.
585-ön állok.
A "szakirodalom"-ban a k-t r-re kellene cserélni. Annyit ér kb. :)
Mondjátok miért nem lepődtem meg ezen. Csak ez 5000 pont egy kicsit nagy tűrés határ....
Igy a fiam is tudna elemezni. Vagy 20.000 vagy 26.000.
Egon elemzés szerint, ha nem ment lefelé, akkor felfelé fog menni. A 20000 alatti célár 25000-re változott. Na most akkor, ha az előző sem jött be, akkor most kell hinni neki? Vicc.
én azt nevetném, ha nem lenne nagy ugrás, ahogy arra mindenki számít. tegnap is a nagy esés után ott nyitottunk, ahol zártunk. én beállok 23330-ra:-) venni.
adni meg magasabban...talán visszakorrigál:-)
én azt nevetném, ha nem lenne nagy ugrás, ahogy arra mindenki számít. tegnap is a nagy esés után ott nyitottunk, ahol zártunk. én beállok 23330-ra:-)
23600 bux a vízválasztó...azt kellene megugorni tartósan ha felfelé szeretnénk menni,előtte apró akadály 23400on.
Hát ettől féltem, hogy nem megy fel a stopomig, másnap meg átugorja.... ma lehet így lesz:(
Bárhonnan újranyitható :D
mszp szavazóknál már csak a tőzsde hülyébb... :)
Mintha Berni azt mondta volna ha jók a gazd.eredmények akkor nincs,ha nem jók akkor van pénzpumpa,ami tudjuk jól hová megy,hát nem oda ahová mennie kell....még mindig nem értem mitől javulna a gazdaság,a 0,1-0,2 al változó,korrigált,visszakorrigált,alábecsült eredményeknek köszönhetően?
Bár lehet ez már csak engem zavar,aki kapcsolatot keres a tőzsde és reálgazdaság között,utóbbi időben inkább csak röhögök hogy mik vannak :D
Dow komoly szintek előtt,buxra kíváncsi vagyok hogy át tudják-e húzni a héten azon a szinten ami előtt már nagyon toporog...
Jogos az egy irányban napokig kérés,mert itt sztem kevesen mernek longba szállni.
hát akkor csak a következőket kell eltalálni:
- index iránya
- mikor kezdődik a pár nap
-meddig tart.
Mert itt logika nincs....
Pénzpumpa beindult ennyi, meg már elő volt készítve a talaj, valamikor el kellett indulni, nagyon szötymörgött minden.
Örülnék ha pár napig ki tudna tartani egy irányba az index
Köszi,pont erre gondoltam :D