Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#310592 rbbj11 Előzmény: #310583

1,382-t jócskán meghaladtuk erőszakolás nélkül is ;)

Egyébként cimballi is megint módosíthatja az elképzeléseit, és várakozásait ismét felviheti 20 ponttal...

Az eurusd az aug. 6. - a…

#310591 kissat

Az eurusd az aug. 6. - aug. 24.- ig tartó esés 168- as fibóját lépte át, tegnap lefordult róla.

Meglepődnék ha símán továbbmenne. A február- márciusi sáv teteje is itt van valahol.

#310590 blackmarket Előzmény: #310579

igy foleg: http://www.marketwatch.com/story/fed-buys-519-billion-in-treasurys-2010-10-05

stop kivagott

viszont eur/jen em szepen termel

mar azon gondolkoztam, hogy hagyom futni az eurot 1.39 ig, az eurjen boven fedezi, de aztan meglattam a fenti cikket.............:-(((

a devizahaborurol, a barazilok azt hirdetik, h ok nem csinalnak semmit a real al, jo ugy ahogy van

majd a piac megoldja, es kinara, + usa ra kiabalnak, mutogattnak

#310589 blackmarket Előzmény: #310579

igy foleg: http://www.marketwatch.com/story/fed-buys-519-billion-in-treasurys-2010-10-05

stop kivagott

viszont eur/jen em szepen termel

mar azon gondolkoztam, hogy hagyom futni az eurot 1.39 ig, az eurjen boven fedezi, de aztan meglattam a fenti cikket.............:-(((

a devizahaborurol, a barazilok azt hirdetik, h ok nem csinalnak semmit a real al, jo ugy ahogy van

majd a piac megoldja, es kinara, + usa ra kiabalnak, mutogattnak

#310583 Sanguis Előzmény: #310580

Cikkeznek a Bloombergen is a devizaháborúról, de Korea és Brazília a hunyó szerintük, és Kína. USA nem.

#310530 blackmarket Előzmény: #310528

szerintem sem, raadasul szinte semci jo hir, rossz annal inkabb, PIGS + Irek, bankok stb

megis huz fel,

ha ennyi jo hir lenne, sztem mar 1,5 korul poroszkalna az euro

#310529 blackmarket Előzmény: #310525

ahhh......... mi birkak vagyunk (marmint eu) 2008 ba 1,6 ig ment azt is szinte tettek nelkul turtek

1,5 korul morogtak a nemetek a franciakkal, de ennyi, nemi eurot adtak sutyiba oszt jo napot

komoly nyomatekos tiltakozas ne adj isten intervencio..........szoba sem jott

ezert nem sajnalom kulonoskepp a japokat

juan gyenge, dodo gyenge,

minket ki sajnal 1,5 os 1,6 euronal???

#310525 Sanguis Előzmény: #310522

Be fognak avatkozni, ha megint szakad a cérna. Az eurónál is már lassan visítoznak, főleg a németek.

#310498 Ibiza Előzmény: #310349

szerintem aranyból megy ki a tőke (lehet pont usa államkötvénybe) én shortolom..sajnom nem tudom a tetejét.. ezért folyamatosan..most drágább az arany és chf mint a válság közepén..

valami nem kerek a világban.. meglátjuk..

Re: MYFXBOOK

#310429 archenius Előzmény: #310420

Hasznos kis oldal. Nagyon jó kis statisztikákat tud generálni a kötésekből. Megjegyzéseket lehet a kötésnaplóba rögzíteni, így kereskedési naplónak is kiváló.

Nem kell EA sem a feltöltésekhez, az MT4 Kiadójával megoldható a feltöltés.

MYFXBOOK

#310420 -sabe

Fel lehet tölteni az MT4 tradeket, lehet plublikálni, mehet tovább akár twitterre is :)

Működés

Van egy EA a Metatraderhez, ez végzi a feltöltést. Minden trade után pár másodperccel (max fél perc) eljut a myfxbookhoz a trade.

Ha nem is teszed publikussá a tradeket, akkor is hasznos lehet az a pár elemzés, chart, amit megjelenít a portfolió oldaladon. Van egy táblázat a legjobban teljesítőkről, ezek általában robotok, amiket jó pénzért meg lehet venni, én ezekkel kapcsolatban szeptikus vagyok.

Amire még én használom (mivel nem tudok MT4ezni napközben), hogy látom a nyitott tradejeimet, izgulhatok rajta, hogy mikor üti ki a stop... de már nagyon szeretnék egy okostelefont és akkor ez a gondom megoldódna.

Nem adok linket a saját profilomhoz, mert nem vagyok büszke rá.

Haszna ott lenne, ha mindenki publikálná a kötéseit (ahogy néhányan ide beirogatják), akkor ott látnánk egymás üzleteit és nem kell hozzá összeg csak az hogy ki milyen szinten adott milyen megbízást.

A link amit adtam, a MYFXBOOKhoz eljutott adatokból készít hasonló kimutatást, mint az Oandás.