Kezdődik a lufi fújás második köre, de lehet, hogy ez már a kidurranásig.
Kezdődik a lufi fújás második köre, de lehet, hogy ez már a kidurranásig.
1,382-t jócskán meghaladtuk erőszakolás nélkül is ;)
Egyébként cimballi is megint módosíthatja az elképzeléseit, és várakozásait ismét felviheti 20 ponttal...
Az eurusd az aug. 6. - aug. 24.- ig tartó esés 168- as fibóját lépte át, tegnap lefordult róla.
Meglepődnék ha símán továbbmenne. A február- márciusi sáv teteje is itt van valahol.
igy foleg: http://www.marketwatch.com/story/fed-buys-519-billion-in-treasurys-2010-10-05
stop kivagott
viszont eur/jen em szepen termel
mar azon gondolkoztam, hogy hagyom futni az eurot 1.39 ig, az eurjen boven fedezi, de aztan meglattam a fenti cikket.............:-(((
a devizahaborurol, a barazilok azt hirdetik, h ok nem csinalnak semmit a real al, jo ugy ahogy van
majd a piac megoldja, es kinara, + usa ra kiabalnak, mutogattnak
igy foleg: http://www.marketwatch.com/story/fed-buys-519-billion-in-treasurys-2010-10-05
stop kivagott
viszont eur/jen em szepen termel
mar azon gondolkoztam, hogy hagyom futni az eurot 1.39 ig, az eurjen boven fedezi, de aztan meglattam a fenti cikket.............:-(((
a devizahaborurol, a barazilok azt hirdetik, h ok nem csinalnak semmit a real al, jo ugy ahogy van
majd a piac megoldja, es kinara, + usa ra kiabalnak, mutogattnak
Cikkeznek a Bloombergen is a devizaháborúról, de Korea és Brazília a hunyó szerintük, és Kína. USA nem.
nem lenen nehéz, csak kéne hozzá pár fanatikus és pár repülő :)
mini short nyitva 3830 (stop 3855)
szerintem sem, raadasul szinte semci jo hir, rossz annal inkabb, PIGS + Irek, bankok stb
megis huz fel,
ha ennyi jo hir lenne, sztem mar 1,5 korul poroszkalna az euro
ahhh......... mi birkak vagyunk (marmint eu) 2008 ba 1,6 ig ment azt is szinte tettek nelkul turtek
1,5 korul morogtak a nemetek a franciakkal, de ennyi, nemi eurot adtak sutyiba oszt jo napot
komoly nyomatekos tiltakozas ne adj isten intervencio..........szoba sem jott
ezert nem sajnalom kulonoskepp a japokat
juan gyenge, dodo gyenge,
minket ki sajnal 1,5 os 1,6 euronal???
Szerintem eu egyedül nem tudja megforditani. Hir is kell hozzá.
Be fognak avatkozni, ha megint szakad a cérna. Az eurónál is már lassan visítoznak, főleg a németek.
talán usa adja..túl erős a dollár..1,40szerintem jó ár nekik..
japoknak sokaig tartott a kamotatos okosaguk
ma mar voltunk 83 alatt!
meddig birjak vajon?
De nagyon nem kerek. Viszonylag jó USA adatra tovább öntik a dollárt.
szerintem aranyból megy ki a tőke (lehet pont usa államkötvénybe) én shortolom..sajnom nem tudom a tetejét.. ezért folyamatosan..most drágább az arany és chf mint a válság közepén..
valami nem kerek a világban.. meglátjuk..
Hasznos kis oldal. Nagyon jó kis statisztikákat tud generálni a kötésekből. Megjegyzéseket lehet a kötésnaplóba rögzíteni, így kereskedési naplónak is kiváló.
Nem kell EA sem a feltöltésekhez, az MT4 Kiadójával megoldható a feltöltés.
Fel lehet tölteni az MT4 tradeket, lehet plublikálni, mehet tovább akár twitterre is :)
Működés
Van egy EA a Metatraderhez, ez végzi a feltöltést. Minden trade után pár másodperccel (max fél perc) eljut a myfxbookhoz a trade.
Ha nem is teszed publikussá a tradeket, akkor is hasznos lehet az a pár elemzés, chart, amit megjelenít a portfolió oldaladon. Van egy táblázat a legjobban teljesítőkről, ezek általában robotok, amiket jó pénzért meg lehet venni, én ezekkel kapcsolatban szeptikus vagyok.
Amire még én használom (mivel nem tudok MT4ezni napközben), hogy látom a nyitott tradejeimet, izgulhatok rajta, hogy mikor üti ki a stop... de már nagyon szeretnék egy okostelefont és akkor ez a gondom megoldódna.
Nem adok linket a saját profilomhoz, mert nem vagyok büszke rá.
Haszna ott lenne, ha mindenki publikálná a kötéseit (ahogy néhányan ide beirogatják), akkor ott látnánk egymás üzleteit és nem kell hozzá összeg csak az hogy ki milyen szinten adott milyen megbízást.
A link amit adtam, a MYFXBOOKhoz eljutott adatokból készít hasonló kimutatást, mint az Oandás.