Nem figyelek, 45K-ig tartom a shortot.
Nem napizom sosem
Nem figyelek, 45K-ig tartom a shortot.
Nem napizom sosem
rg-re azért figyelsz?
spekuláns.....)))
és ebből még vonjál le 5%-ot minimum a DH közvetítői díját!
Köszi:)
Pár éve vettem ott 2 db-ot 200 000 HUF/db áron. Még csak 600K, így nem adom el :)
Én is így látom,
csak a telekadó kb. 150 eFt/év, + hitel is van
Tegnap voltam Kunszállás környékén rokonoknál.
Fülöpjakabon is laknak ismerősök, és 250.000Ft ért ad az Önkormányzat nekik a pusztaságban gyönyőrű, vastag földdel ellátott 2000nm-es építési telkeket építkezésre, de csk úgy, ha építenek rá, ezt vállalni kell, telek haszonnal nem értékesíthető tovább, mert bejegyzés kerül az Önkormányzat által a tul.lapra vétel esetén.
Jól csinálják, szépen terjeszkednek ott a fiatalok, modern, szép házakkal.
A baj ott kezdődik, ha válás van, mert a ház bekere 20-25MFT 100-150nm.
Na most 25körül nehéz tanyavilágban eladni házat. Tehát ha baj van, nehéz lépni. Ördögi kör.
Az biztos, de ez akkor lenne jó, ha mostanit eltudod adni jópénzért, és veszel falun 1 ilyen 20-25 milliós házat.
de a mostaninak sincs ára.....
Most falun 25 milláért már komoly, nagyon komoly házakat tudsz venni.
Ha jól van megépítve, valóban.....
Én ott látom a bajt, egy telek 5-6 milla, a ház rá legalább 20. Miután bankhitel nincs, ezzel kp-ben kell rendelkezni. Most meg 25 milláér már csodás házakat lehet kapni, és nincs nyűg, nincs probléma. Megveszem, beköltözök, és kész.
igen a kereslet miatt, illetve valszeg magasabb áron kínálják, mint a tényleges piaci ár, illetve mint a keresleti ár. Ez van mindig a piacon, csak most még jobban.
Ezért nem árt szerintem egy ingatlanos segítség. De kinek a pap, kinek a papné, kinek meg saját maga :))))
Ezt neked kell eldöntened......szerintem annyira, amennyire sürgős eladni.....ha nem sürgős, Én nem most adnám el.....
Gondolom, ilyet csak regisztrált tud. Mi a helyzet bér-el? Egy falu neve bér.
Köszi a választ.
Ez a baj, hogy 5,5-6 E Ft-os m2 árra sem nagyon van érdeklődés :(
(Csak nem tudom meddig kellene lemenni)
Köszi a választ. A párom szülei árulnak egy telket házzal mindennel együtt, de még senki nem jelentkezett, azért gondoltam, hogy úgy általánosságban rákérdek a profiknál :) hogy miként mennek az ingatlanok arra fele. De ezek szerint a kereslet miatt nem jelentkezik senki...