Én meg 15percesen - a többit is néztem- raktam be és azon is alakul egy 3szög emelkedő átlóval.
Én meg 15percesen - a többit is néztem- raktam be és azon is alakul egy 3szög emelkedő átlóval.
:) látom Te is felső vízszintessel vagy bajban. Emelkedő háromszög feltételezésében ez a baj :)
hol érint négyszer? :)
viszont az emelkedő csati szerint nincs tető szerintem. Hosszabb rajzomon meg kb úgy :)
Emelkedő háromszög meg emelkedni fog, akkor wasi miért shortol?
na de az emelkedő rövid csati is emelkedni fog, amíg nem töri :)
ja meg a másfél éves csati is.
Mi az amit shortos nézhet? Háromszögből lefele kilépés. Nagy fej váll, ami csak szinte hetesen dumálható még be, de usaba még elmegy, illetve, ha elliott B. pontot csinálunk, és jön a Cé.
Na azt hiszem megint egy hétre csendbe maradhatok, mert megint leírtam amit eddig is mondtam.
Üdv.
Köszönöm, már vártam Tőled is egy rajzot, mindig mondod, de sosem látok képet róla, most kierőszakoltam :)
Azt hiszem egyet mondunk, csak te naposon közelről, én hetesen távolról.
Ellenben a messzebbi táv jobban vetít előre, mert két csatorna van, amit követhet, annak kilépését is figyelem.
a közeli rajzon, ha nem raksz rá tetőt, akkor egy emelkedő csatorna látszik, ha nem haragszol, ezt berajzoltam szemléltetés végett. A csúcsok változnak így nem is tudom melyikre lehet rakni egyenes tetőt, de a hosszabbi hetes csatim mutatja benne az utat.
A rajzod az emelkedővel:
23400 már necces,onnan sűrűn leesünk azért jeleztem azt is :D
Hatiban 23,3e feletti short bölcs dolog volt szinte minden esetben...
már csak az a kérdés hogy az óriási Fidesz győzelemhez mit szólnak Londonban ? eladás ? vétel ?
IMF ? hitelminősítők leminősítése ? stb...
na..várjuk a hétfőt...amikor is egész nap nem leszek :D
Valóban,egy emelkedő háromszög lesz ez.....csak én 23400 helyett a korábbi szigetforduló helyére(23150) tenném a fölső vízszinteset...))
Köszi,én így látom:
http://postimage.org/image/1oofmbg3o/
Annyira jó fejek vagyunk,egész nap hősködünk aztán a végén a legkeményebb legényt (Otit)bevágják...Mollynak reszeltek ezzel a különadóval,story is kiment,Rg csati felső részében (by Henci),és ez sem megy úgy tűnik.
Nekem tök mindegy, nekem fxpron 4ablak nyitva futikkal 16órában. Mást nem is nézek.
finvizt realt régen nem nézek kint.
Nem talaltak meg a stopomat igy, maradt short egy adaggal. Vegul is tegnaphoz kepest hozott 150 pontot, + napi min. a zaro.
futik beestek, de napok óta visszamennek 15perces 200MAra és azon csavarodnak oldalazva, extrém kilengés mellett is. Mint tegnap 1150feletti sp-ből vissza 1138ra
hatiban giga pakk van eladáson...vajon benntmarad -e ?
Gondolom nem ez.
nekem ez egy hetes bux, egy emelkedő piros csatival, meg egy oldalazó kékkel, abban is van egy háromszög szűkűlés.
http://postimage.org/image/1p7czupvo/
www.postimage.org ra tudsz tölteni gyorsan
A trend az most long, csak megpihent.
Aztán usgyi, nekiiramodik.
Csak merre?
o)
ezek ugyanazt csinálják mint tegnap..mindjárt minuszban az egész hamburgerzabáló kóceráj :D
Én is azt látom-várom: merre?
5 napja tököl, 23350-400 kiakad, emelkedő gödrökkel, tehát felfelé várható a kitörés, de az ördög nem alszik.
Még tegnap rajzoltam, a mai nap is tök belefért:
Oksa :D
Hová lehet gyorsan reg,nélkül feltölteni?Kepfeltoltes nem műxik...