megnézném neked milyen ez a háromszög, addig én is csinálok egyet :)
megnézném neked milyen ez a háromszög, addig én is csinálok egyet :)
erős de remegő kézzel tartom a longom
húzós mennyiség már megen
Amíg ki nem együnk ebből a szűkülő háromszögből addig nem is szabadna pozit nyitni...így csak kevés shortom van :D
szemetek bizony....hát én is betettem a Stopomat aztán majd meglátjuk...nem akarnak engedni a "21" -ből egyelőre.
hát ez örvendetes:-) még jó. hogy nem mind lett minuszos.
sziasztok, szép hétvégét!
ja, engem kiugrasztottak megint, és szerencsére nullában zártam annyira felfele lendültek, hogy az csak na...szemetek ezek az amcsik.
Tegnap 3 napi nyereséget szedtem be ma lemínuszoltam 1 napit.
Most seggelek.
A mai nap is annyira semmirevaló volt mint az előtte lévő négy...
Két szűk védőstopom kiütötte 270 és 250 körül, azóta kussban ülök és várok.
trükkös napra számítok ma is..SP nagyon menni akar lefele mint tegnap.
ja, szerintem igen. de le fogod most hétvége előtt zárni, vagy viszed hétfőre: választások lesznek..ha tudom akkor 211-en fogok zárni ma. ha megy lejjebb, akkor kb. 160-on.
Lehet, h. a tegnapi eses eros volt, de ez a mai visszapattanas sem gyenge. Szoval nekem mar nem lenne meglepetes, ha megis tovabbmenne.
hétfőtől lehet azért lesz short, mert a Fidesz óriási fölénnyel győz...
Nyugat ki nem állhatja Orbán Viktort - itt az SP -re a hitelminősítőkre, meg az IMF -re gondolok. azok után hogy keresztbe tettünk nekik...fidesz győzelemkor esés lehet.
Érdekes hogy a nagy boldogság közepette buxink az ellenállásig sem tud elmenni 23250 megakasztja manapság,hmm...
hétfőtől short! FIDESZ elveszíti a választásokat és minden összeomlik nélkülük :)
KOlbászos kerítésünknek is lőttek :(