Hybridbogyó egyre lejjebb kerül...
333 ft
340 és 370 a vételi és eladás oldal... szép.... meddig fog esni?
Na a "szerencsésebbek" már felezhettek itt is. ATL menetrendszerűen ma is volt, ezúttal 350ft.
500 alatt csúnya világ kezdődött.
Itt is KV, csak lefelé.
Nagyon dobálgatják ma a pakkokat.
Nálam jóval tapasztaltabbak már leírták lentebb a véleményüket tőzsdei szempontból.
Én ehhez már csak műszaki szempontból tudnék hozzátenni (megnéztem a termékeiket/árakat/weboldalt), de inkább no comment...
(Én biztosan nem veszek ilyen papírt soha.)
Én tényleg minden kispapírnál kapható vagyok egy kis mutyira, de ez még nekem is az "érinthetetlen" kategóriába esik, egy újabb papírral bővült a bét kínálata, amely képes megmutatni hogy hova lehet süllyedni Mo.-n a tőzsdei manipulában...
Visszatért a faktorom, nyitás előtt néztem, hogy venni kéne a hírre, mert tuti meghúzzák, erre KV szünet.
Hát durva ez a rv. Másfél hét alatt 500ról eljut kb 750ig, majd vissza.
Most nemrég masszív + ban, de aki pl a tegnapi zárót megvette 550en az 5-6-7-8% minuszba került reggel, ezt emberi számítás szerint már előbb ki kell stoppolni, persze aztán 150pont fel.
Veszélyes ez mint a keg :)
Hol élünk az 50-es években, hogy én átlagmelós jelentgessek fel nekem gyanús dolgokat?
Amúgy is a hivatal azért van, hogy ha gyanúsat észlel ,akkor járjon el, vizsgálja ki, büntesse meg.
Ha meg nem akar eljárni, akkor azt valamiért teszik, és hiába jelented fel te őket 9.201.110. állampolgárként, akkor sem fognak semmit csinálni.
Pf-en szvsz Reisz Attila nyomja probaszerencse nicken
Ez meg mi?
Tegnap tűnt fel hogy létezik, és 500ról máris 700 lett mára. Ez olyan keg-esen hangzik, +40% két nap alatt.
Szerintem ezt sem fogom piszkálni.
mi ez a részvény?? Olvastam róla, még bevezetés előtt, de az egész cégnek annyi sztori hihetőséget se adam, mint anno genesisnek. Mégis szépen megy, úgy látszik vki nagyon tudja, hogy ez olcsó rv :D Egyik legjobb IPO, a többi mostanában mind felsült, AAA, Orco, KEG stb, szinte mind azonnal esni kezdett.
Nem pont Neked célzom ezt a hozzászólást, de jellemző hogy mindenki a PSZÁF-ért kiállt, amikor kimarad valamiből. Miért nem jelentitek fel Ti? Meddig tartana megírni?