no para a tegnapi nap után nem tudom elképzelni, hogy tovább húzzák, de ha mégis akkor a tőzsdepalota előtt találkozunk és könyveket égetünk :)
no para a tegnapi nap után nem tudom elképzelni, hogy tovább húzzák, de ha mégis akkor a tőzsdepalota előtt találkozunk és könyveket égetünk :)
Szia,
bocsi a kéesi válaszért.
Nincs mit nézni a piacban, így nincs mit szólnom, meg van úgy nap, hogy bele sem olvasok a topikba.
A helyzet változatlan egy ideje. Vannak szintek amik érdekesek lehetnek majd, de ez nem.
Meg eleve.. alakulnak a gondolatok bennem.
Utoljára felraktam SP chartot, azóta nem változott semmi, abban minden benne van, amit gondolok.
Na ez persze az indexekre vonatkozik
semmire...csak felfelé tud minden menni őrület..mindig felfelé..lefelé semmit.
Szépen megtépték Mollyt és Otit...mire fel?
mol -t szépen öntik...csak az SP nem akar még lefelé menni.
Olyan nincsen,vszont a százas kt-ból lett háromszázas,csudajó :D
Köszi a gyorsaságot, de hát már nem is egyszer volt róla szó és mégis tépték, mintha ingyen lett volna. Vagy most esett le a tantusz:)
szerintem turpisság készülődik!
nem vagyok nyugodt a longomban nyakig
:-)
Hát egy nagyobb öntés és már fele pakk záródna is, de szép lenne:)
Egy ilyen menekulomuvesz kene a hatiba is es maris rozsasabb lenne a helyzet. :)
Húha ütik ám Mollyt, lehet segít a shortjainknak...
:-)
Én is láttam az előbb 5 piros simsont, csak kettő volt kék:)) Mollyt az előbb kicsit megöntötték, de már tápászkodik is fel. Megvárom a fél hármat azt húzok szőlőbe:))
OFF :D
Éppen itt ül 5 Finn a kávéházban..tök jó hallgatni ahogy beszélnek...majdnem olyan mintha magyarul beszélnének..csak teljesen más :D
- visszatérő vendégek- :-))
úgy látom a főzés jót tesz a shortnak is. egészségetekre:-)
na bocsi mindenkitől csak türelmetlen voltam vagyok. hámozok egy kis krumplit, aztán lenyugszok.
Ez K.f.c. avatarja is ám! Össze is kevertelek h miért új :)