Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#309526 Chaby Előzmény: #309522

ma meg ezt mondtad: "ó, csak menetelne le a buxunk legalább 23111-re...lécci... "

Gondolom ott zárnád.

#309522 Csilla76 Előzmény: #309517

igen, de akkor mondtam is, hogy csak menjen fel kettőszáz fölé, aztán eshet. és le is zártam a longot. most meg már eshetne.

#309517 Chaby Előzmény: #309506

Igaza van Hathornak. Tagnap amikor longban voltál nem voltak ilyen gondolataid, emelkedésre vártál. Ma shortban minden sz@rul néz ki, essen a hati legalább 23111-ig. Aztán hétfőn rózsaszín szemüveg és megint long?

#309515 Csilla76 Előzmény: #309512

igen, erre most le is döbbentem. rossz lett az eu, meg a munkanélküliség. és menetelnek tovább. igen nagy a hatalmuk, amivel vissza is élnek. kezdik elszedni a pénzünket.

#309514 Csilla76 Előzmény: #309506

én szerintem mára befejezem, ebből nagy zakózás nem lesz, csak hegymenet. beálltam 250-re visszavenni mindent. hétvégére nem hagyok semmit:-)

ki tudja, hogy mi lesz köv héten. lehet, hogy marad minden ugyanitt. a semmi.

#309512 BudFox Előzmény: #309474

ezeket nem is érdekli az európai adat....a övékére meg azt csinálnak amit éppen akarnak...ha rossz lesz odakinnt. remélem lesz esés

#309507 kerikoma Előzmény: #309505

Szeva!!!!!

Meglett a jelszavad:)

Fél pakk short 350 körüli beker, nagyon szűk stop 400 felett...

#309506 Csilla76 Előzmény: #309499

miért, nincsen kaki itthon? jó az egészségügy, megy az ingatlanpiac? emelkedik a bérem, meg jobban élek, mint nyolc éve? ugyanannyi bérért többet dolgozok, a fene egye meg, én is utálom a rossz kedvet, de szeretnék jobban élni és a durva, hogy nem tudok többet megspórolni sem. azért ügyeskedik a magyar, meg spekulál,mert nincsen haladás, ha lelkiismeretesen akarja csinálni. legalábbis eddig nem volt.

#309501 kerikoma Előzmény: #309499

Szia!

De rég láttalak, milyen kulcsos házad van már megint?:-) Gazdaság ide, vagy oda, de e hónap nagy részét nem tudtam lekereskedni se shortba, se longba....

#309500 Lovax Előzmény: #309488

Egy honap alatt 7%-kal maradt le a BUX emelkedese az SP500-tol.

Ha vege a valasztasoknak, lehet h behozzuk?

En is shortban ulok de egyre tobb a ketseg bennem h lesz-e ebbol beszakadas.

Bar Egon is esot mond, de o is tevedett mar nem egyszer a hatarozott velemenyeivel...

#309499 Hathor Előzmény: #309497

Bocsi, de ez a sok reálgazdasági gondolat kisbüfis panaszkodásnak tűnik nekem.

Nem tök mindegy most mi van a gazdaságban? Ha jövőre panaszkodtok azt elfogadom.

Mindig azt olvasni mindenkitől mekkora kaki minden és így úgy beesünk emiatt. Ez a sz@r miatt már volt OTP 1200, bux 9K

#309497 Csilla76 Előzmény: #309488

elég naívan kérdezem, tényleg vége van?:-)

és mi a jele ennek? mi emelkedik? ja, a munkanélküliség. az nem baj.

a shortjaidat visszanyitottad? azon gondolkodtam reggel, hogy nyitóban dobom a shortokat, de a long sem túl szerencsés. bár nyugat reggel óta emelkedik, és néha azt hiszem, hogy végre esik. de nem .ezek magukat szivattyúzzák.

#309488 Waszeitung Előzmény: #309480

Forint is erősödik....lehet tényleg vége van a válságnak :D

Szegény buxli innen nem tud felfelé menni,annyira jók nem vagyunk,tényleg kíváncsi vagyok hogy miképpen lesz itt zakó vagy kiskabát?

#309477 akpo7 Előzmény: #309474

Persze, cegeknek kevesebb munkaeroktg. es tobb love srv.-re... Tiszta beteg, ami a mai vilagban megy! :(

#309476 banyaiz Előzmény: #309466

Szerintem is sok múlik azon mit fognak a 2011-es költségvetés összeállításával összehozni. Ez még belekavar a játékba. Eddigi kommunikációja annak is egy zűrzavar. Pedzegetik energia és távközlési szektor különadóját ez rossz lehet Molnak , Matávnak. Viszont ha egy hiteles költségvetést tesznek le, és abbahagyják kommunikációs ámokfutást az meg pozitív hatás lehet.