Viktor 100 mrd-os bejelenetese talan ellensulyoz a vart +2-bol 1-et.
Viktor 100 mrd-os bejelenetese talan ellensulyoz a vart +2-bol 1-et.
Nekem valami nem stimmel mostanában, annak ellenére, hogy az olaj ma durvát emelkedett, mínuszosak az amerikaiak.
Nem értem. Értem, hogy shortzárás, meg minden, de 2%... Az nem kevés.
Kíváncsi vagyok, hol nyitunk holnap. Azt figyelem mostanában, hogy mindjárt 11.000 lesz a DOW, és a március/április körüli 25.000-es 1012 ehhez képest elérhetetlen messzeségben van...
Összegezzük a mai napot:
Hambi záró némi minuszban,így holnap +2% körül várható buxban,más egyebet nem tudok :D
Sziasztok!
Olaj tényleg kegyetlen, vajh miért? Nem valami jó ez most nekünk szvsz...
Vér nem válik vízzé,kis daxshortomat nem bántottam :D
Jobban örülnék neki hatit felhúznák 23800 közelébe,ha már zártam lentebb...bár felfelé úgy tűnik kemény a dejó.
:D:D:D
Látom, azért nyitottál egy kis shortot, örülök neki:)
Tegnapi minuszos usára és futikra is alig bírtunk +2% ot emelkedni,milyen világ az ilyen :DD
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=460221&place=
Lehet hogy ezt a Londoni alapkezelők kicsit komolyabban veszik, és máris minden zuhanni fog minálunk ?
ezt is mérlegelni kell.
Hoppá !!!
SP már minuszban :DD ezt a szopatást.....még szerencse hogy nem zártam én semmi shortot.....holnap lesz világ ha ezek igy maradnak
én nem tudtam rányitni szerencsére, mert 22500-nál kellene bővítenem, de mindig elcsábulok
No usákia gyakorlatilag 0ban,mi pedig napi maxon zártunk +1,8%,egyre inkább tartom magam ahhoz hogy azért lettünk így meghúzva hogy ne tudjunk nagyot zakózni...nagyon erős ez a 23,4e-23,6e szint nálunk,nem gondolom hogy ezen át tudunk haladni.
Kész szerencse hogy shortok 1/3át visszanyitottam feljebb :D
igen, erre gondoltam, köszönöm.
6-7% volt mostanában, azért annyira nem volt itt minek örülni
évszak ebben az idejében 2-2,2% lenne a normális és ahogy haladunk az év végéhez ez a normális /semleges/ szint egyre csökken.