Valami nem stimmel a magyar piacon; míg a nemzetközi piacok szépen tartják magukat, mi csak szenvedünk. BUX, OTP, Richter és Mtelekom technikai elemzés csütörtökre.
Valami nem stimmel a magyar piacon; míg a nemzetközi piacok szépen tartják magukat, mi csak szenvedünk. BUX, OTP, Richter és Mtelekom technikai elemzés csütörtökre.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=460143&place=
Na tessék..ez is csak azt a sejtésemet igazolja hogyha jön egy nemzetközileg borongós nap, akkor könnyen összeomolhat itt minden...longolni itten nem szabad.
Vagyunk egy páran, én is 3 hete küzdök, még mindig 400 felett a stop...
Én sem érzem magam jól short nélkül :D
Richter visszateszt megvolt. OTP-nek volt egy oras emelkedoje, amibol kiesni latszik (nyitoban kiesett es visszateszt is volt). MOL az kulon allatfaj + ott az Erste negyedev vegi, nem kicsit manipulativ 24K-s celara is.
Kb hasonlóan gondolom,de arra számítottam hogy Mollyban lesz még további 500pont felfelé,Rg visszateszteli a letörést,és Oti is nagy lendületet vett felfelé...gyorsan változik a hangulat,a shorttal kapcsolatosan pedig tudod hogy azt szeretem csak :D
OK, te tudod, én mindig a felét zárom mindennek. Mi most ide vagyunk szögelve, minden más csúcson. A csúcstól csak lesz esés, mi meg lefelé csak követjük:)
* A leírtak nem rábeszélések pozi nyitására, és a szerzőnek bux shortja van.
Nagy esés előtt shortolom már hetek óta....
Jah,volt értelme hogy szakadjon meg....0ba zártam kb