Herceg eldoblak, ha megfelelő...
attól tartok, hogy ha pénteken lesz, akkor 20 óra előtt nem nagyon gyűlünk össze...
szombaton van esély egy du. 3 órás kezdésre is...
de ti döntötök... :)
valaki jön Bpről vagy környékről kocsival? Én most nem tudok autókázni, azért kérdezem. Ha volna olyan beszállnék az útba. Köszi
péntek késő du nekem is jó.
ja szombat?:)))
nekem az is jó:))
sőt:)
akkor csak én voltam tévedésben...jó a szombat is:)
többiek is majd mondanak vmit:)
nekem mindegy... a szombatnak jobban örülnék, mert akkor korábban is tudtok jönni, de ha a többség úgy dönt lehet péntek is...
én a magam részéről péntek kora délután le tudok menni...
na,most akkor tulképpen....okt 15-ről...azaz...péntekről szombatra estéről van szó...:)
1 hét múlva....
hálózsákot viszek....
viszek tálca sopronit,igy ha 10-en maradunk.....akkor vsz sört ne hozzon senki:)
én egyébként inkább boros vagyok:)
de,ha vmit vinni kellene még mondjátok...
addig nem bírom ki... :) priviben...
:))
Aranyos vagy, de ide ne írom le, miért nem tudok menni, Bakibaval beszéltem, majd Ő elmondja......
csak ha eljössz a talira... :)
vigyázz indokot csak kivételes esetben fogadok el... főleg Tőled :)
Sziasztok.
Függ, nem függ, nekem kéne 10 üveg, ha lehet.
vételi opció díja? opciós ár? ezektől függ... :)))
vételi opciót szeretnék vásárolni, hol lehet. Úgy gondolom, hogy a határidőhöz közeledve rohamosan nőni fog rá a kereslet :)
aztán opciót borra váltanám :)
Jártam oda kiszállásra, szép helyként maradt meg emlékként, csak qrva messze volt: Bp-ről vonattal miskolcra onnan a cég kirendeltség főgépésze motoron vitt ki a bényei építkezésre.
Helyesebben a falut nem is láttam, hanem csak a hozzá tartozó erdőt.
Volt egy katonai terület, elhordták a hegyet, megépítették a vasbeton dolgokat, majd visszahordták a hegyet. Ennek az elektromos berendezéseit kellett ellenőrizgetnem építkezésileg.
o)
Szívesen mennék, de nem tudok olyan messzire menni, mert az itthoni dögeim miatt (kanárik, kutya) nem tudok sokáig elmenni.
Maj' legközelebb, ha közelebb lesz.
:(
Lya a csokit és minden édességet ami nem száraz, imádom!
Főiskolás ribancok kellenek ? :D
Abból tudok hozni ha nagyon akarjátok :D
Hozzad csak. Bár nem hiszem, h itt bárki százasával venné, de 1-2 üveggel miért ne..
természetesen külön szobát biztosítok a hölgy(ek)nek...
Gondolom, VIP vagy régebbi tagok részére teszel egy 50%-os engedményt ...
:)
Gyere el és készíts!
:)
Nem vagyok fotogén, sem szép, tehát ne engem, hanem a többieket meg a tájat fotózd - ha Te is jelen leszel.
Kevés hölgy jelentkezőt látok. Úgyszólván, egyet sem ...
:(((