ezt hogy érted? még csak 10 perce szórakoznak velünk.
ricsinek adják a pofonokat, nem vitás.
ezt hogy érted? még csak 10 perce szórakoznak velünk.
ricsinek adják a pofonokat, nem vitás.
Nem mondanám hogy eszetlen szórás van :D
én tegnap belongoltam, szívok is vele rendesen.
azon gondolkodom, hogy nyitóban eladjam-e..
háháhá, nyitó 23111
röhej.
nyertem 160 foritnot:-)
tegnap realizáltad a nyerőt?
nyertem nyitóban 160 forintot:-)
Nyugtával a napot....zárjunk ettől a szinttől lényegesen lejjebb először.
Jó reggelt!
Én is kb 3 hete kotlok rajta, néha a darabszám voltozik, de nem nagyon kerestem vele....800 és 900 között volt beállítva a kiszállóm, de nem jött össze még. Lehet feljebb kéne állni...
Már árazza a piac az újabb különadókat
Szinte biztosra vehető, hogy többéves különadóval terhelik meg a jövő évtől a távközlési és olajszektort, annak ellenére, hogy eddig egyéves pluszteherről szóltak a hírek – mondták a Napinak nyilatkozó szakértők
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=460114&place=hirlista
22800 alatt short
Nekem is az az érzésem, hogy 23K alatt le kéne zárni őket. Lassan már három hete lehet, hogy tartom a shortokat miközben sávozás van, tavaly ilyenkor abszolút kezdőként tudtam keresni pár tízezret a sávozással, most meg itt bénázok.
Hogyne tudtam volna szerezni... A sajátomból sajna 40%-a lett a kékfrankosnak, mint tavaly és maradt üres hordóm, gondoltam feltöltöm.... Még sose csináltam rosét, de most itt az alkalom, lehet valamelyik talira majd dobok fel belőle:-) Persze ha jó lesz:)
Amúgy péntekre hagytam a készítést, mert fél hétkor hozták a megbeszélt fél 5 helyett a szőlőt. Lehordtam a pincébe azt néztem, hogy esik az eső...
Közbe nézem, usákia talán vissza hozza a kedvünket, hirtelen nagyon öntögetnek ott künn is, remélem hati shortjaimat 23 K alatt tudom zárni...
Duplavállú Quasimodonak még jó lehet:D
http://stooq.com/q/?s=cl.f&c=1y&t=l&a=lg&b=0
Rg nek köszönhetően volt némi esés feeling,ezek szerint shortbeültetésre volt ez is jó,holnap megen lehet zárni....
oh fiúk,most voltam 1 boltba és mondta a fószer mi tőzsdések nem veszünk részt a gazdaságba....NA MÉG HA TUDNÁ A MI PÉNZÜNKBŐL ÉPÜLT FEL A BANKOK ,meg 1 cégek 2009-ES NYERESÉGE A RALLYBÓL,más kérdés ki nyert,ki vesztett
Ez igaz...de azért azt is meg lehet figyelni hogy nagy örömteli híreknél mekkora volt egy nagy emelkedés...és egy nagy összeomláskor mennyit zuhant egyszerre...
szóval inkább szívok shortosként...mert innen, ha nem örömhír jön is..nem fog akkorát emelkedni egyhuzamban hogy nem tudjak kiszállni.
Az a néhányszor majd 1000 pontos felhúzás nekem felért egy összeomlással. Úgyhogy mindegy, hogy shortban, vagy longban válik köddé a pénzed.
Nem olvasom az OTP topikot, mert ott úgyis mindenki optimista :DD
azért szépen lekötöttek ma is mindent....longosok bőrében sem szívesen lennék most....a fene tudja inkább szívok shortosként, mint longosként :D ha esünk akkor nagyot esünk..nem szeretnék még egyszer egy összeomláskor rossz irányban lenni..