Pont erre gondoltam én is, hasonló mákfaktorom van nekem is:)) Be is fogok állni venni a záróban úgy 30 ponttal lejjebb az utolsó kötésnél, így legrosszabb esetben leátlagolok...
Pont erre gondoltam én is, hasonló mákfaktorom van nekem is:)) Be is fogok állni venni a záróban úgy 30 ponttal lejjebb az utolsó kötésnél, így legrosszabb esetben leátlagolok...
Amilyen mákom lesz, tuti lekötik holnap záróban, de a negyedéves zárás miatt azért remélem, inkább fel, mint le.
Köszi, figyelni fogom :))
Majd két hete nem tőzsdéztem - még nincsenek elvonási tüneteim :)) - de ahogy elnézem nem sokat ment azóta, a hatizárás 124x volt, azóta folyamatosan 1200 körül lébecol, de talán majd holnap akarják behozni az otitól való lemaradást :)
Mostanában nagyon tetű ez a papír. A nagy megrántás óta csak esik úgy, hogy oti cimbora meg elindult. A holnapi napra nagyon kíváncsi leszek. Jó lenne már túladni a begyűjtötteken, meg a következő közgyűlésen még igazgatósági tag leszek :)
Mehet az FHB-Allianz-fúzió
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=459258
Tegnap záróban gyűjtöttem be én is. Mára beérik, remélem.
Szokták lefele is kötögetni. Egyszer így tettem én is szert rá.
Beálltam jó mélyre és záróban megkaptam. :)
Tanulok és figyelek, egyszer úgyis elkapom :)) Magamat ismerve egy hatalmas lekötés előtt...
Úgy voltam vele, ha napközben nem lesznek nagy átkötések, akkor záróban meghúzhatják.
Bár úgy lett volna...
A havi zárást már egy életre megjegyeztem, a hati eszembe sem jutott :) Pedig szemeztem vele a közvetlen a zárás előtt 1200 táján, volt egy olyan érzésem, hogy felkötik, nem vettem, aztán ahogy megláttam a két majd 20k-s vételi pakkot a záróban, majdnem eret kellett vágatnom :))
szerk: ráadásul egész nap bent voltak vételi ajánlataim 1190-94 között, egy sem teljesült...
A havit már megfigyeltem (és általában be is jön), de akkor ezentúl a hati zárást is beírom a naptáramba.
Jókor venni, jókor eladni, ez a lényege a tózsdejátéknak. Sok sikert itt is mindenkinek ehhez! Üdv.
Nekem általában van ebből a vacakból.
Nem ülök mindig itt, csak jókor kell venni.:)
Bocs, főleg Apafi kollégának szólt.:)
Aki véletlenül épp akkor ott tartózkodik, az ilyen kötöde csak annak jó. (Meg aki csinálja, annak.)))
A szőlő nálunk most épp elég édes, sokkal jobb lehetőségek vannak ennél a papírnál. Szevasztok, csak erre jártam. Máskor ígérem, nem teszem... :)
Mi van amikor meg lekötik?
Volt már olyan is zárás ide-zárás oda.
Itt pont ez a lényeg. Havi, hati zárásokat szépen meg lehet vele játszani. De pssszzzztttt, mert megtudják.
Jelen sorok 3 perc múlva automatikusan törlődnek :)