Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#309516 Kriszti@n Előzmény: #309509

vagy csak késik a reakció.74.3-74-5-re várom, ha esetleg nagyon bull,akkor 72ig. alá egyelőre semmiképpen.persze sem szakértő ,sem bennfentes nem vagyok.sajnos :D

Re: nincs cím

#309509 hosszhuszár Előzmény: #309495

Azért az érdekes, hogy a Viki bejelentésére, miszerint nem 3,9 hanem 4,4% a tavalyi hiány, nem zúgott be a huf......

Vagy nem veszik már őket komolyan?

Re: Leminősítési kilátások

#308481 Hathor Előzmény: #308475

Köszi a második linked segített.

Olyanra gondoltam ami középen van chartok a PF linkben, hogyan alakul napról napra a hozama grafikon szinten.

#308480 Kriszti@n Előzmény: #308477

nagyon ritkán vagyok itt. nem kereskedek semmivel,néha talán certivel. az ingatlanok döglődnek. a penthouse kiadva , a többi halott sajnos.

#308477 Hathor Előzmény: #308471

Örülök, ha felbukansz ,-)

nagyon ritkán látni itt téged.

Ingatlanok terén mizu?

Én hiszek minden erősödésében.

#308471 Kriszti@n Előzmény: #308464

"három szakértő szerint ez meg is fordíthatja majd a forint három hete tartó erősödési hullámát. Vannak szakértők azonban, akik szerint további forinterősödés is jöhet"

vagy megy le vagy megy fel. ilyet mindenki tud. nálam inkább a 74.3-74.5 a kulcsszint, de csodát nem várok a 70 irányába ,esetleg alá.hónap eleje jön ,kell fizetni a hiteleket :)

#308464 Hathor Előzmény: #308463

Hol lehet ilyen állampapír (másodpiaci) hozamszintek alakulását látni? esetleg link?

#308463 Hathor Előzmény: #308459

Egy fontos technikai szint (276-276,20) áttörése után ma délelőtt csaknem négyhónapos csúcsra, 275,5-ig erősödött a forint az euróval szemben és ezzel "kilépett" a már június eleje óta megfigyelhető 276-288 közötti kereskedési sávból. A Portfolio.hu által megkérdezett devizapiaci szakértők a 275-ös szintet emelték ki, mint a következő kemény támaszt (200 napos mozgóátlag környéke) és három szakértő szerint ez meg is fordíthatja majd a forint három hete tartó erősödési hullámát. Vannak szakértők azonban, akik szerint további forinterősödés is jöhet. Az állampapírok másodpiacán is pozitív a hangulat, a hozamok ma mintegy 10 bázisponttal csökkentek a forinterősödéssel párhuzamosan.

Amint ma külön cikkünkben jeleztük: közel 4 hónapos csúcsra erősödött a forint az euróval szemben a 275,5-ös szintnél a viszonylag kedvező külpiaci befektetői környezetben. A forint az elmúlt két hétben felülteljesítőnek számított a régióban, de hosszabb időszakra visszatekintve még mindig csak a korábbi lemaradását igyekszik behozni.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=4&i=139134&is=1

#308374 Kriszti@n Előzmény: #308361

gondolom a sávból lefelé nem tud kilépni lefelé, ha újra bevezetnek 260 as kiütésű certit,nem nagy kockázat lesz benne,addig azért van pár megálló.