melyikre gondolsz? mert a tl8-ra már nem enged kötni
Közelít, de szerintem úgy megy majd át rajta, mint kés a vajon.......
vagy csak késik a reakció.74.3-74-5-re várom, ha esetleg nagyon bull,akkor 72ig. alá egyelőre semmiképpen.persze sem szakértő ,sem bennfentes nem vagyok.sajnos :D
Azért az érdekes, hogy a Viki bejelentésére, miszerint nem 3,9 hanem 4,4% a tavalyi hiány, nem zúgott be a huf......
Vagy nem veszik már őket komolyan?
szerintem ha 75 alá szúr, ott fordulnia kellene.új certik meg még mindig sehol...
Mondjuk, én kifejezetten, nem örülök neki......
eurot adnék el........de kivárom......
Lassan biztos a 26x, szerintem.......
Köszi a második linked segített.
Olyanra gondoltam ami középen van chartok a PF linkben, hogyan alakul napról napra a hozama grafikon szinten.
nagyon ritkán vagyok itt. nem kereskedek semmivel,néha talán certivel. az ingatlanok döglődnek. a penthouse kiadva , a többi halott sajnos.
Örülök, ha felbukansz ,-)
nagyon ritkán látni itt téged.
Ingatlanok terén mizu?
Én hiszek minden erősödésében.
petiben is be lehet állítani az állampapírokat:
http://www.imagebam.com/image/008d2a99881607
vagy mire gondolsz?
de itt is van róla szó + grafikon:
"három szakértő szerint ez meg is fordíthatja majd a forint három hete tartó erősödési hullámát. Vannak szakértők azonban, akik szerint további forinterősödés is jöhet"
vagy megy le vagy megy fel. ilyet mindenki tud. nálam inkább a 74.3-74.5 a kulcsszint, de csodát nem várok a 70 irányába ,esetleg alá.hónap eleje jön ,kell fizetni a hiteleket :)
Hol lehet ilyen állampapír (másodpiaci) hozamszintek alakulását látni? esetleg link?
Egy fontos technikai szint (276-276,20) áttörése után ma délelőtt csaknem négyhónapos csúcsra, 275,5-ig erősödött a forint az euróval szemben és ezzel "kilépett" a már június eleje óta megfigyelhető 276-288 közötti kereskedési sávból. A Portfolio.hu által megkérdezett devizapiaci szakértők a 275-ös szintet emelték ki, mint a következő kemény támaszt (200 napos mozgóátlag környéke) és három szakértő szerint ez meg is fordíthatja majd a forint három hete tartó erősödési hullámát. Vannak szakértők azonban, akik szerint további forinterősödés is jöhet. Az állampapírok másodpiacán is pozitív a hangulat, a hozamok ma mintegy 10 bázisponttal csökkentek a forinterősödéssel párhuzamosan.
Amint ma külön cikkünkben jeleztük: közel 4 hónapos csúcsra erősödött a forint az euróval szemben a 275,5-ös szintnél a viszonylag kedvező külpiaci befektetői környezetben. A forint az elmúlt két hétben felülteljesítőnek számított a régióban, de hosszabb időszakra visszatekintve még mindig csak a korábbi lemaradását igyekszik behozni.
no, meg is vóóót....
gondolom a sávból lefelé nem tud kilépni lefelé, ha újra bevezetnek 260 as kiütésű certit,nem nagy kockázat lesz benne,addig azért van pár megálló.