Regisztráció Elfelejtett jelszó

Money never sleeps

Re: Tőzsdecápák2

#308217 Zabás Előzmény: #308205

itt az volt a lényeg, hogy ha valaki keres egy letöltést, jobb virtuális gépen keresni és letölteni a vírusok miatt, ugyanis a virtuális gépet nem tudja semmi megfertőzni.

#308208 Hathor Előzmény: #308205

:))

mit akarsz nézni rajta?

kapcsold be a TVt nézd meg este a nagy filmet jobban jársz :)

#308205 pruntyoke Előzmény: #308203

oooopsz..és köszi

ezt az infót hogyan ültetem át a Money Never Sleeps 2-re..

nem lehet csak simán letölteni?? :DDD

#308203 Zabás Előzmény: #308202

A virtuális számítógép fizikailag nem létezik: a felépítése csupán egy szimuláció, egy olyan számítógépes program ami egy létező fizikai számítógépet, vagy egy fizikailag nem felépített számítógép működését szimulálja. Ez valójában egy "teljes számítógép egy másik számítógépen belül".

Ennek célja sokféle lehet. Néhány példa:

* új számítógépek terveinek elemzése,

* új számítógép-architektúrák kikísérletezése,

* számítógépek hibáinak felderítése,

* számítógépes programok hibakeresése az eredeti (fizikai) környezetnél rugalmasabban, például operációs rendszerek fejlesztése

* fejlesztő cégeknél keresztplatformos szoftverek tesztelése rugalmasan, párhuzamosan többféle géptípuson, operációs rendszeren

* egy adott jellemzőkkel rendelkező számítógépre írt program futtatása egy más jellemzőkkel rendelkező számítógépen.

* Szervertakarékosság és/vagy energiatakarékosság: több szerver (operációs rendszer) a jobb erőforrás kihasználása érdekében egy fizikai eszközön (hardveren) futtatása.

Re: Tőzsdecápák játék

#308176 Sumér harcos Előzmény: #308172

szerintem én sem fogok tolakodni a jegyekért:)

de az irható lemezekért sem miatta:)

inkabb a Dallas 1 évad:)))

Re: Tőzsdecápák játék

#308172 Hathor Előzmény: #307845

Én ma néztem meg este VIPs premier előtti vetítésen, de azt hozta amit vártam :)

10es skálán kap tőlem egy kettest.

Bár én nem vagyok mérvadó, mert bűntetésként viselném, ha meg kéne néznem egy Mátrixot, Tomb raidert, Gyűrűk úrát, Ötödik elemet..

vagy éppen a TV-ben: NCIS, CSI, Dr.csont meg barátai sorozatokat :)

Szóval kíváncsi vagyok mi lesz a visszajelzés.

Kb olyan mint a Mcdonalds kaja.. Mindenki tudja, hogy sz@r, de mégis fogyasztja.

Money Never sleep? Gondolom ezzel álmodott a rendező, amikor kitalálta, hogy ezt megfilmesíti.

sajnos az első rész sem kötött le, de talán több köze volt a tőzsdéhez.

Ez a film egy romantikus film lett. Fiatal pár és apuka Gordon Gekko.. ennyi.

Remélem kritikám nem botránkoztatott meg túl sok embert..

Tőzsdecápák 2

#296619 Zabás

Tőzsdecápák 2.: A pénz nem alszik /Wall Street: Money Never Sleeps/

Gordon Gekko (Michael Douglas) letöltötte 14 év börtönbüntetését, és kiszabadulva megdöbbenten tapasztalja, hogy veszély fenyegeti a tőzsde világát. Megpróbálja figyelmeztetni a Wall Street-et a készülő katasztrófáról, ám senki sem hallgat rá. Mindeközben Gordon megszállottan próbálja helyrehozni megromlott kapcsolatát lányával, aki időközben egy fiatal befektetési tanácsadó Jacob Moore (Shia LaBeouf) menyasszonya lett, akinek a cége a csőd szélére került egy dörzsölt tőzsdemanipulátor (Josh Brolin) miatt. Jacob leendő apósától kér segítséget, és a két férfi egyezséget köt, hogy mindenki elérhesse céljait…

Film adatlap

Eredeti cím: Wall Street: Money Never Sleeps

Bemutató (Belgium): 2010. szeptember 24.

Magyar cím: Tőzsdecápák 2.: A pénz nem alszik

Magyar bemutató: ?

DVD megjelenés:

Műfaj: Dráma, Bűnügyi

Rendező: Oliver Stone

Forgatókönyvíró: Oliver Stone, Allan Loeb

Szereplők: Michael Douglas, Shia LaBeouf, Josh Brolin, Frank Langella, Carey Mulligan, Susan Sarandon, Vanessa Ferlito, Charlie Sheen

Filmstúdió: 20th Century Fox

http://filmtrailer.hu/film/tozsdecapak-2-wall-street-money-never-sleeps-elozetessel/

#247668 Zabás Előzmény: #247666

Nem tudom, de szerintem kamerás! AZ általában még magyarul sem lehet érteni!

/méretéből ítélve/

#247615 Zabás Előzmény: #247613

KawaBazsi linkjét láttad ? South Parkosat?? Abban vannak nagy igazságok!!!

Cartman a király!!!

Film topikba beteszem!