Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#308650 Csokigyáros Előzmény: #308204

nem ide tartozik, de legalább ez is feljön:) és hátha kedvet kapnak még egy páran... :)

szóval:

szóval...

van egy kis aszúm... az első 100 üvegtől már megváltam...

Tokaji Napkorona Birtok 5 puttonyos aszú 1999-es évjárat, palackozva...

finom...

stockis tagoknak 1400-ért (másnak 1800-2000-ért adom)...

találkozóra el is tudom vinni.. :) kóstolni is!!!

Re: hl

#308148 Csokigyáros Előzmény: #308138

elfogadva a javaslat:)... mivel a kedvencem, és én is ezt akartam ajánlani, vagy a halászlé...

de mindkettőhöz hal kell, amit ha hozol azt megköszönjük!!!

Hahó! 1. Nem láttam dát…

#308144 -sabe

Hahó!

1. Nem láttam dátumot vagy lemaradtam valamiről?

2. FX-esek is mehetnek? :)

Re: hl

#308138 Bakiba Előzmény: #308133

Javaslat : afrikai harcsa pöri bográcsban, túrós csuszával/hátha lejön a long fun/ gyors, egyszerű, a csusza lehet juhtúróval, a hal meg szarvasi, tehát teljesen hazai:))

Ha tetszik, a hal beszerzését és elkészítését vállalom:))

A többi meglepi:))

hl

#308132 Waszeitung

Nagyon kellemes vendégvárós az ajánlat,köszönet érte ha sikerül eljutnom ha nem,nekem a célpont 300km-re van Soltvadkerttől,szívesen társulnék vkihez ha indul menet a környékről,költségekbe természetesen beszálló vagyok.

Szomszéd tanyán főtt jóféle szilvapálinka van a tarsolyban,sörfelelősséget tudok vállalni illetve igény szerint,illetve helyi bort rakhatok a hamuba sült pogácsa mellé :D

Pacalon és zöldbabon kívül mindenevő vagyok :D

helyes:)) látom van itt…

#308127 Sumér harcos

helyes:))

látom van itt 50feletti látatlanban jófajta pálinka.......:)

nem azok a bolti,vagy mindenféle gugyva 38-40%-os vacakok:)

nekem is volt csak teljesen kifogytam:)

halászlé,akkor én is szavaztam:)

A szívem szakad meg, de …

#308126 Ricsi

A szívem szakad meg, de Roma-ban leszek:(((

#308125 TrogerBroker Előzmény: #308123

Üdv !

Nálam is a halászlé a top, de nekem mindegy, de ha szavazunk akkor halászlé :)

Pálinkát ígértem !

Viszek a mifélénkből 2 félét biztos, 52 fokos, az hogy mennyit attól függ mennyien leszünk :)

Fix költségre majd Csok…

#308123 KawaBazsy

Fix költségre majd Csokigyáros kolléga szedi a lét. Nekem van még szeder pálinkám (52 fokos) 1-2 üveg tisztán, meg ugyanennyi gyümölcságyon, sok mézzel. Viszek házi erős paprikát (őrölt) is. Anyámnak van vmi konyhai kenyérsütő gépe, azt is lehetne sütni ott.. :-)

#308117 Sumér harcos Előzmény: #308115

Szia:)

ok,bor nem kell...:)

sört akár tudok vinni én is ,Soproni nem tudom...jó-e,dobozos 0.5-ösöm van készleten,1 kartonnal,szerintem abból több biztosan nem fogy,ennyi emberre,oktoberben,ugyan még szaporodhat a létszám:)

pálinkát többen mondták az jó is lenne......remélem vmi jó házi,50% környéki,feletti:)

nekem Halászlé az mindenekfelett....de bármire hajlandó leszek benevezni,szavazni:)

érkezési időpontot egyeztetni majd:)

és az ottani költségekre meg,gondolom mindenki úgy véli,összedobjuk a lovettát:)