köszi:)
juj de utállak:-(( azt jelenti irigy vagyok, de nagyon ügyes vagy. röhögni fogsz, kerek négy ezer forint miatt sírok..nem sokat buktam..én is ugyes vagyok. engem kiugrasztottak a longból, aztán meg kapkodtam..megint nem bíztam magamban.
lezártam mindent, ma újra próbálkozok. óvatosan:-)
Régen láttalak.
Forintunk 276.. bika
minden idősíkban csavarodnak a futik 200MAn, boilik szűkűlnek, itt egy nagy elmozdulás lehet majd, csak jönne már tartósan velamerre, csak már senki nem mer beszállni semelyik irányba, mert ma fel, holnap nyitóra le, vagy tegnap le, ma nyitóra fel.
Sziasztok! Nektek sem jön be a portfolio? Nekem tegnap délután melóhelyen elment, otthon működött, de itt megint nem jön be.
Persze elmúlik.
Igazi speki nem veszi le sosem a piacról a szemét ,-)
Nem kell kötni mindig..
Talán nem most van a 600Ks időszak kisbüfik részére,de utólag okosabbak leszünk, én továbbra is fel várom, akkor elég gáz lesz a befektetés pl.
Ha bejön, akkor viszont arat.
Ha hisz benne, remélem bejön Neki, mindenki megérdemli, hogy jól tudjon zárni.
off
ma ismét megutáltam a tőzsdét
(nembaj holnaputánutánra elmúlik (??))
on
Mai mozgast nezve nem valoszinu, h. lattad a lokalis csucsot tegnap a DOW-ban es nagy eselyed lesz 400-on BUX shortot is boviteni. Mar ha van ertelme szted.
Utóbbi idők egyik legjobb napja volt nekem.
Pont 280-on zártam aztán esésben visszaszálltam, - sajnos nem a fenekén, - viszem át.
nem hiszem hogy ő volt...itt se volt egész nap... meg azt se tudjuk hogy tényleg annyi pénze van -e...de azért remélem hogy nem kellett zárnia...17000 -nél szeretett volna ő is mint mindannyian :D
Nagyon tudja a leckét:
A kettős topok nagyon bejönnek, szinte mindíg erős forduló.
Átszivárog a buxliba.