ő most nem buxozik,nem ő volt
600k val ugrálni nem jó
ő most nem buxozik,nem ő volt
600k val ugrálni nem jó
nyugi... én meg nem záródtam 940-en és 880-on. Odáig nem tudott beesni... Holnap lehet hogy tudod zárni:)
Esés kapujában csak nem zár ész nélkül :D
Arra számítok hogy Dow 10875 nél megvolt a tető egy darabig...cirka 10-15 évre :D
köszi Ricsi.
egész addig jó volt a játék, amíg amcsi ki nem nyitott..nekem akkor megborult minden. és zártam is..
azért mert el kezd sávozni abban még semmi rossz nincs, de most egyenlőre már nem várom felfelé, USA topikba megindokoltam, hogy miért várok egy közel 30 pontos bázis kialakulását.
Nem beszakadást várok, csak egy egészséges erőgyűjtést.
Gondolatban erős voltam 23e nél akartam zárni a shortokat,amit 23,1e nél zártam,23200nál short nyílt ami jó is lett volna ha nem mi vagyunk Eu legerősebb piaca...
Kössenek fel mindent,holnap záróban húzzák meg még Otit az átsúly miatt,kb erre számítok,aztán ha megyünk pincébe nem lesz dumcsi részemről :D
Még jó hogy nem cseréltem 23e alatt az avatárom,óránként válthattam volna vissza....
Sziasztok!
Valaki el tudja nekem mondani hogy 16:17:11kor pontosan mi is történt? Valakinek tényleg cirka 600 konti kell???
Ne idegeskedj, usa megafont csinálja mint beszéltük, abban ping-pongozik.
két és fél órája még Te is felefele mondtad velem együtt, akkor ne hülyülj már :)
Megafon S&P-t az usa topicba raktam képben.
Dupla top dobta le a megafon tetejéről, majd aljáról pattant.
Hát Srácok (és Lány) aki itt ma tudott keresni azelőtt megemelem a kalapompompom
(kivéve ha broki.. az bek@phatja)
Dax napi alj,mi pedig plusszban.....normális,ezt a mocsok piacot.
Sztem ma hambinál barbatrükk lesz....
Mondjuk nyugat is kilőtt, mint állat, remélem csak ismét a zárásunkra játszanak....
akkor én is abbahagyom a shortolásokat egy jó időre azthiszem..
Miért is ne:( Mindjárt lezárok mindent, ez nem igaz... Nem kívántam soha, hogy le minősítsenek minket, mert az senkinek nem jó, de itt olyan játékok mennek amit nem lehet követni...