KEG kidobva.
Még jó,hogy nem azon tűnődsz jó öreg Matgab, vajon hogyan sikerülhetett másfél órán belül teljesíteni :-))
202-es célár napon belül teljesült...
Hiába a faktor az faktor, nem tűr ellentmondást.
KEG tulaj lettem...PEdig nem akartam azzá válni, de ennek a részvénynek a mozgása olyan volt, mint egy alkoholistának egy bort köpő szökőkút látványa, vagy egy langyinak a börtön férfizuhanyzójában a szappanért lehajoló modell, vagy egy dohány függőnek egy kamionról leboruló láda cigaretta...
Azért mióta kényszerzárták a shortjaimat egyfolytában szép csendesen csorog le a BUX...
GLOBÁLIS HATÁSÚ BEJELENTÉS:
Visszaváltottam 2007.09 és 2007.10. hóban jegyzett EUR és USD alapú Greater China Equities alapjaimat.
(Elfogyott a türelmem, vagy beparáztam a W-től, mindenesetre természetesen nem kaptam vissza az eredetileg befektetett tőkémet).
Nos ezzel talán most már tényleg beindítom a világgazdaságot, de legalábbis Kínát biztosan.
Remélem ezzel elhárítottam egy jövendőbeli világháború lehetőségét is (egészen következő befektetésemig).
Most ez a pénz globális héjjaként kering a föld befektetési célpontjai körül és kész arra, hogy bármit és bárkit lezúzzon (Kína után már nem lesz nehéz).
Üdv,
matgab
igen, elég jól olvasod a gondolataimat...Filóztam rajta, hogy ha úgy érzem, hogy MOL-t kellene vegyek, akkor kicselezem a faktort és inkább OTP-t kéne vegyek...:) Aztán inkább elmentem ebédelni, majd ebéd után döntök , az éhség nem jó tanácsadó alapon.
Annak a baromnak aki nem egészen egy hete 23740-en meg kényszerzáratta a hatim harmadát továbbra is azt kívánom, hogy Richter termékekre és MOL részvényekre költse a nyereségét!
tökre vételi feelingem van, a MOL-t nézegetem...
RFV-t vettem még egy kicsit.
Annó a nagy tőzsdei szakadás előtt emelt tőkét. 2008 nyara.Utána összeomlott a világ.
Eurot vásárolt 1,51-es eurusd szint környéként. Utána lett 1,18-is.
Belefektett a kinai rv-kbe fektető alapokba. Utána 50 %-ot esett
Eladni mindent villámgyorsan, short ezerrel...:))