Vajon szokás szerint megfogja a 23 K...
Napiban hatizni sztem nem lehet manapság,van amikor a reggeli réssel nagyobbat mozdulunk mint napközben,kt is keseríti az ember dolgát,rv-ben pedig olyan csapkodás van néha hogy rossz nézni....minden tiszteletem aki napon belül tud keresni.
Igen... nagyon hidegvérű profinak kell lenni most a napizáshoz is.... Éppen gondolkodtam rajta, hogy ki kéne szállni egy kicsit és csak figyelgetni, mert semmi értelme kockáztatni most... Te is látod, ha a molly esik oti megy, ha ricsi megy akkor a másik nem... hatiba meg a gap-ekkel elég nagy kockázat van, ami a hozam kárára megy általában....
sztem elég nehezen kereskedhetőek az indexek, bux pláne. Még egy jó sávozásnak se megy el szvsz
Hát nem valami jól, shortban vagyok kb 350-es bekerrel, de lehet holnap zárom, sajna lehetett volna lejjebbről is, de nem akartam ugrálni, de most már pár hete csak itt mozgunk és nem akartam a broki díjamat növelni, de így sem jó.... Oti longom is zártam elég rosszkor, rá két napra megtépték... szvsz hiába zár ma usa minuszba, ha nem lesz nagy gond, itt fogunk mozogni választásokig....
Köszi Ricsi, akkor nem lépek be....most értem haza a fogorvostól.
hát ricsi kapott má,inkább mol,jönnek a surgujék és csinálnak oroszos short belépőt
A semmire :D ,előtte Rg....
Másképpen még lehetne normálisan kereskedni :D
Még szerencse hogy mindig vmelyik blueval tudják húzni,tartani a piacot,bár Oti után nem tudom mi jöhet...