Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#308274 Ibiza Előzmény: #308268

vagy beraknak egy "nagy" pakkot,hogy a kisbefi csak fölé tudjon beállni..utána kiugrik ha kell..ez bármelyik oldalon lehet..

#308268 zeeh_ Előzmény: #307776

Ennek már megint gyűjtés szaga van. Bedobtak egy kis pakkot 100-ra, máris beállt 100-ra még +10k.

#307776 zeeh_ Előzmény: #307768

Nézve a könyvet, tényleg olyan, mintha valaki porszívózná a bedobott tételeket.

Most is nyitóban ott volt 40k, akinek szépen dobálják be a pakkot. Kb. 2 hete egy 50k-s pakk állt bent, aki szintén összeszedte. Olyan, mintha készülődne valami nagy durranás, de a múlt emlékei miatt azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a 100-as szint tartása után ugyanaz lesz, mint anno a 70-es szint tartása után. Passz, még mindig 50-50%-ot adok mindkét végkimenetelnek.

Kikapcsolódásképpen :)))

#307702 Koffein

SZIGET Festival 2010 - A short documentary by Pamela Maddaleno

#307592 zeeh_ Előzmény: #307436

99 is...

Érdekes, hogy a vételi oldalon sehol nincs valami támfal. Mindenhol 3x k-s pakkok figyelnek.

#307406 zeeh_ Előzmény: #307320

Szűkül a kicsike...

Valamerre nagy elmozdulás lesz rövidesen.

A néhai 70-es szint tartása alapján nem vagyok róla meggyőződve arról, hogy ez felfelé lesz, de a fene se tudja. 50-50%-ot adok mindkettőnek.

#307320 zeeh_ Előzmény: #307271

No, akkor frissen visszatérve miként látod a helyzetet?

Érdekes, hogy ma miután kivették a 101-et, egyből meghízott a 100. Ha ez a nap során visszadobott 101-es pakkok porszívója lesz, akkor biztató lehet. Ezt eljátszották kb. 2-3 hete 98-nál, akkor 50k állt be szívni.

#307271 Koffein Előzmény: #305881

Koffein kollega most nem tudja, nyaralt, kiesett a vonalból :)

De tény amikor elmentem a 2009 60-70es szintje jutott eszembe, kiegyenlített oldalak, és csak arra spekiztünk, hogy mekkora nyeresége lesz a szigetnek... most azzal a különbséggel, hogy vannak napok, amikor beállnak ide oda meghúzni, így talán izgibb :)

#305881 zeeh_ Előzmény: #305869

Koffein kollega, miként látja a jövőt ebben a papírban? :)

Nem tudom eldönteni, hogy most a 2008 végi és 2009 eleji 70 Ft-os szinthez hasonló szinten tartás van a pincevonat előtt vagy szép csendben gyűjtögetik egy rövidesen érkező meghúzásra...

#305869 zeeh_ Előzmény: #305807

Én úgy látom, hogy amíg a Class nagyon is tudatosan építkezik fel, addig ezek "tudatosan" mennek le, hibát hibára halmozva. Még mindig ott vannak olyan műsorvezetők, akiknek nem lenne ott a helyük.

Zenei kínálat pedig tényleg egy kalap sz@r lett.

#305850 kosami Előzmény: #305807

Ez a lényeg:)

" De ha minimális hallgatottsággal nagy profitot csinál, addig jó így a tulajdonosnak is."

http://www.radiosite.hu…

#305807 Zotya32

http://www.radiosite.hu/forum/viewtopic.php?f=6&t=341

"Szelerailway írta:

Azért az már lassan a ciki kategória,hogy Budapesten,ez a jobb reménységgel indult rádió,a Klubrádióval lesz egy szinten hallgatottságban.Ez mindent elárul erről az adóról.

http://www.brandtrend.hu/hir/4538/csucs ... gatas.html

Majd mikor a tulajdonos a zsebén érzi a bevételcsökkenést akkor rendet rak. De ha minimális hallgatottsággal nagy profitot csinál, addig jó így a tulajdonosnak is. Nézd meg a Jazzy is nagyon jó bolt, pedig szerény a hallgatottsága.

A Kalácskát kellene nagyon-nagyon távol tartani a NeoFmtől, egy profi szakember kellene aki összerakja a rádiót úgy istenigazából."

Bukta lesz ez a neo fm... hiába adták el.... annyi pénzt fog odalapátolni az "eco", hogy nem marad nekik egy árva fillér sem a reklámbevételek után...

#305586 majek Előzmény: #305505

keresgéltem de nem találtam semmit, nem tudna valaki egy cikket vagy tanulmányt vagy bármit az ilyen eco-féle pufferek pszichológiai hatásairól? engem tényleg érdekelne, hogy jobban megértsem, még annál is hogy szemétkednek:)

#305505 zeeh_ Előzmény: #305500

Ne legyen. Ez megszokott látvány akkor, ha indulna a papír, mert rácuppannak a spekák, de ők odabent még nem szeretnék elindítani.