Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#308409 ikszf Előzmény: #308402

Ez a baj mindig, ha valaki a "szélsőséges és kisebbséget képviselő" nézeteivel befut, és nagy nyilvánosságot kap. Egyszerűen képtelenség meg tök felesleges a 90% szembe széllel harcolni.

Gondolom olyasmit meg nem akar, hogy az elvetemült mindent helyeslő belsős szektatagoknak saját elemzéseket írogat :)))

Egyébként nem tudom, hogy most így az alap esetében mennyi vállal be szélsőséges tradeket. Hisz ugye a Concorde is adja hozzá a nevét, és a Citadella Consulting is nagyban közreműködik a befektetési tanácsokban (ami Zsiday Viktor nevéhez fűződik).

Őtőle pont mai nyilatkozat: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=139080&p=2

Ez egy "csukd be a szemed, és nyisd ki 5 év múlva" alap.

#308402 matyesz Előzmény: #308401

Jah nem remeg a kezem, csak megszoktam hogy legalább 2-3 hetente ír a blogban, és jeleztem hogy én pl szívesen fogadnám mailben is az elemzéseit!

#308401 ikszf Előzmény: #307424

Attól függ mit kérdeztél :) Nekem 3-4 e-mailemre oda-vissza azonnal válaszolt. Szerintem "jó fej".

Azzal szerintem nem tud mit kezdeni, ha megremegett a kezed. Mondhatni az egyik legkockázatosabb stratégiát követő alapba fektettél.

#307370 blackmarket Előzmény: #307289

off:

Ha esetleg, idod engedi bemasolnal egy linket arrol az indexes forumrol,

beleolvasnek. koszi elore is.

"Az indexes fórumon két Amerikában élő és kereskedő magyar srác"

on: bocs az offert

Írtam neki mailt, hogy l…

#307348 matyesz

Írtam neki mailt, hogy legalább e-mailben írjon valamit, de semmi válasz! Jófej... Pedig saját nevemben írtam, és van nyilasi alapom is! Kezdek türelmetlen lenni!

#307289 lackok Előzmény: #307232

Az indexes fórumon két Amerikában élő és kereskedő magyar srác is szolidan viccelődött a stratégiáján. Főleg amikor kiülte a 70$-os olajshortját és (beirta a rajta lévő 110% bukót ) egész addig amíg lement. Bár azt pozitivumként mondták hogy a gyomra vasból van.

#307249 fordgtshelby5000 Előzmény: #307232

mennnyire igazad van-a pf-en is sokan ülnek hati shortban sok száz darabbal 22k alulról---stoplos nélkül-mert majd esik-és ha ez a pici forgalom a béten pont egy jó nagy felhúzást fog hozni-mert ugye pici pénzzel is lehet-----nagyon sok shortosvér fog elfolyni-hati 24k-ig mehet-24200 már látszik ---meglátjuk---de afundának nincs most köze ahhoz-ami például usában történik. szvsz sz.

#307232 rbbj11 Előzmény: #302255

elég vicces, h. Nyilasi is végigshortol egy bull piacot...

No meg cimballi is minden másnap felviszi a célárát 10 ponttal SP-ben, ahonnan aztán már tényleg éles lefelé fordulat jön...és még mindig medvepiacról beszél, új csúcsok közelében...

#302255 Shortosgyula Előzmény: #302198

Igen ezt kell mondani a befektetőknek. Nem jött volna össze közel 1 mrd ft ha azt írta volna: az idő 80 % -ában semmilyen pozíció sincs felvéve, a maradék időben -ben 5-10 * -es tőkeáttétű forex pozíciók kerülnek felvételre.

Pedig abban van a vitamin .

A forex szótól a legtöbb laikust a víz is kiveri nemhogy betegye a pénzét 5 évre egy forexalapba.

#302216 lackok Előzmény: #302178

Bocs de nekem akkor is olyan mint amikor a vonat még az állomáson áll én meg már rommá ültem a se..em...:)

#302198 holnor Előzmény: #302178

szvsz DT nm esélyes:

"Az Alap célja hosszú távon az állampapírok által biztosított hozamnál jelentısen nagyobb hozam elérése

addicionális kockázat vállalása mellett, döntıen a határidıs piacokon történı spekulatív középtávú pozíciók

segítségével. A többlethozam elérésének érdekében az Alap magasabb kockázatú instrumentumokat is vásárol

és ad el összetett elemzési stratégiák alapján, fıként globális makro-fundamentális elképzelésekre

támaszkodva. Tekintve, hogy az Alap tıkeáttételt is felvehet, és rövid (eladási) pozíciókat is nyithat, ezért az

Alap kockázata magasabb lehet, mint egy átlagos részvényalapé. Az Alap befektetési döntéseiben

nagymértékben támaszkodik a Citadella Consulting Befektetési Tanácsadó Zrt. (1211 Budapest, Janka u. 8.)

elemzéseire."

http://concordealapkezelo.hu/uj/file/egyeb//UKronyilasi_tajekoztato.pdf

38. oldal

a konkrét pozikra én is kiváncsi lennék.

#302178 Shortosgyula Előzmény: #302014

5 éves , zártvégű alapról van szó ahol nem lehet a pénzzel ki-beugrálni. Max el lehet adni a bef.jegyet a BÉT-en.

5 év hosszú idő aki beszállt ne idegeskedjen (most még) :)

Kíváncsi lennék azért miket köt pontosan valamint hogy daytradel-e vagy swing inkább.

#302019 holnor Előzmény: #302002

így van, írta is, h friss adatért katt a %-ra. ekkor a portfoliora irányít át, ott látod az aktuális értéket.

amúgy Nyilasi jól van, múlt 7en láttam egy buliban :)

#302014 lackok Előzmény: #302009

Így van, a blogján nincs friss tartalom, a bef.alapja meg jelenleg is minusz nullában....így nehéz lesz a befektetőket bent tartani az alapban. Valamivel tartani kéne a hitet a büfikben.

#302009 zeeh_ Előzmény: #302005

Ezt már olvastam még a nyáron.

De ha sok a b@szogatás, akkor zárja be vagy csináljon vele valamit, mert ennek így semmi értelme.