Re: nincs cím
lackok Előzmény: #301989"2010.07.22. Azért nincs írás, mert sok a basztatás
A reklamációk elkerülése végett, azért (is) ritkulnak az írásaim, mert egyes érdekcsoportok állandóan basztatnak, ha bármi olyat írok a saját internetes naplómba, ami az ő érdekeiket szerintük esetlegesen sértheti. (És mivel a tőzsde lényegében csak egy óriasi nagy humbug és átverés, ezért az igazság leírása a tőzsdei gépezet kisebb nagyobb fogaskerekeit nem túl jó színben tünteti fel.) Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy egy senkiházi porbafingó zugblogger privát naplójában megjelenő önkényes, szubjektív monológjainak ki és miért szentel ekkora jelentőséget, hiszen én egy senki vagyok, és ide azt írok, amit akarok, és nem tartozom senkinek elszamolással, akár hazugsagokkal is tele lehetne, senkinek semmi köze hozzá, mert ez az én magánvéleményem, és ne is olvassa olyan, aki erre nem kifejezetten kivancsi. Jogom van bármit mondani, leírni, jogom van akár hazugságokat vagy hülyeségeket is állíatni a saját naplómban. Nem tilos a hülyeség sem, nem tilos a hazugság sem, és ez nem újság, nem objektív, nem tény, nem hír, nem média, ez csupán Nyilasi Attila magánszemély önkényes, szubjektív, privát nyers gondolatainak és szókimondó magánvéleményének az oldala, amit csak az olvasson, aki erre kifejezetten kíváncsi.
Nos, ezt csak a kimagyarázkodás miatt írtam, ha egyesek szerint már túl sok a fotó, cica, utazás és zene rovat, és úgy érzik kikopott a tőzsde, az emiatt is van. Ha túl sokat basztatják az embert, akkor elmegy tőle kicsit a kedve. Lehet egyes privát gondolatokat ezentúl nem a weben, hanem majd speciális email formájában fogom megosztani azokkal, akik kifejezetten kíváncsiak Senkiházi Ernő magánvéleményére.
De addigis maradok továbbra is kegyetlen őszinteséggel Attila a barbár :-)"