Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Ezüst nem lett pt csak c…

#307190 Bakiba

Ezüst nem lett pt csak csúcs. Sebaj, új hét, új lehetőség, és a hétfő érdekes lesz:))

Re: nincs cím

#306950 banyaiz Előzmény: #306947

Süllőt is nagyon szeretem, fogni is, sokáig az volt a nagy kedvenc, de abból 3,5 kilósnál nagyobbat egyszerűen nem tudtam fogni.

Legnagyobb amit láttam 8 kiló körüli lehetett pufival fogták pontyozás közben nyáron nagy melegben, napközben. Fene az ízlését. :D

szerk: na meg a sellők, abból fogtam már 70 kiló körülit is . :)))

#306947 Bakiba Előzmény: #306946

Ha már halazunk, én a süllőt sülve jobban kedvelem, viszont minden más halételhez a harcsát és a csukát favorizálom, kivétel a halászlé mert azt vagy 4féleképpen szeretem, mint Gombóc Artúr a csoki:))

#306946 banyaiz Előzmény: #306944

:) kedvenc halam, nagyon komoly ahogy lepányvázod keresi rögtön a búvóhelyet, és elfekszik valahol.

Idén csak 6 kilóst fogtam, nem vittem haza, este volt nem volt kedvem tisztítani, nádasban van a csónakom, kikötöttem jó hosszú kötélen, friss vasárnapi ebéd legyen belőle, úgy elbújt alig tudtam előrángatni. :D

#306945 Bakiba Előzmény: #306940

Berettyónál láttam 1 öreg halászt aki úgy rántotta ki a bőréből, hogy csak na. Az is ember méretű volt, de nem mérték mert gyorsan parázs fülé került. Bőrrel ment a háj is ami volt /alig volt/ és fokhagymás lébe mártogatott szalonnadarabbal kenegette. Az mennyei volt, nyam, nyam:))

#306940 banyaiz Előzmény: #306936

Szálkai víztározón fogott 5x kilósból ettem, nagyon finom volt, igaz az ivóvíztározó, nem egy iszapos pocsolya. :D

Dunaitól jobban félek, ott a nagy halakban lehet egy kis nehézfém. :D

#306936 Bakiba Előzmény: #306933

Mert te folyóvízit eszel, gondolom/Duna és holtágai/ emmeg tavi, ami nem mozog csak fekszik mint 1 nagy dagonyázó malac:))

#306933 banyaiz Előzmény: #306736

szép darab, amiket én fogtam 2x kilósakat azok 140 körül voltak hosszban, 150 cm és 50 kiló az durván dagi lenne, 50 kilósak azok 2 m körüli hosszban vannak.

Bakiba: én még rossz ízű harcsát nem ettem akármekkora volt. :D

#306738 Bakiba Előzmény: #306736

Vááu, na emmá halacska, csak az a baj hogy ezt csak fogni jó, enni már nem olyan élvezetes, mert gyakran hájasak, annak meg lehet pocsolyaíze:))

#306721 Bakiba Előzmény: #306720

Hétfőn opciós nap aranynál, ezüstnél, jó lesz figyelni, mert jöhet 1 szép profit kivét is, akkor meg zutty lesz. Persze ez csak speka, de jó felkészülni rá:))