Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: Vettem

#309468 Papus_stock Előzmény: #309462

A short nem az én műfajom,nem vagyok még elég jó hozzá.

Ha kell kiülöm a Mikulást vagy akár az osztit is.

P.

Részvényeket kaphatnak a…

#308725 filter

Részvényeket kaphatnak a Magyar Telekom munkavállalói

Részvényjuttatási programot indít a Magyar Telekom, melynek keretében a társaság legjobban teljesítő munkavállalói Magyar Telekom részvényekhez juthatnak - jelentette be az igazgatóság döntését a társaság a BÉT honlapján.

A tájékoztatás szerint a program kiváltja, és egyenértékű lesz a 2010-re elkülönített – 1,5 százalékos 2010-es béremelésnek megfelelő – célprémium kerettel.

Így mintegy 858 000 sajátrészvényt akarnak a legjobban teljesítő dolgozóiknak kiosztani 2010 decemberében. A végső részvénydarabszám az odaítélés napján érvényes árfolyam függvényében változhat. A részvényeket 2012 év végéig nem lehet értékesíteni, azonban osztalékkifizetésre már addig is jogosultak.

A program célja, hogy elősegítse a tulajdonosi és munkavállalói érdekek harmonizációját valamint, hogy erősítse a lojalitást és a tulajdonosi szemléletet a kulcsfontosságú dolgozók körében. Pénzügyi szempontból a részvényjuttatás kedvezőbb a 1,5 százalékos béremelésnek megfelelő célprémium keret kifizetésénél, mivel előnyösebb a szabad cash flow-ra gyakorolt hatása. A szabad cash flow várhatóan mintegy 800 millió forinttal javul 2010-ben a célprémium keret kifizetéséhez képest - közölte a cég.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=460023

Re: nincs cím

#307714 kissat Előzmény: #307664

Kösz zabás!

A rajz nálam is hasonló, a 703as fehér vonal nem a kanócon van, oszt annyi.

#307713 kissat Előzmény: #307704

Mostanában inkább csak este tudom megnézni.

Este adnék megbízást, nem merem elkapkodni.

A Rábám, Otp-m jól áll, de ez elég otromba.

Kösz a véleményeket!

#307704 Harlem Előzmény: #307659

Szvsz a 85-öst 20-ig tartani hülyeség, legalábbis számomra.

Nekem is onnan volt és alig vártam egy jó nyitót, h kidobjam, mert láttam mit szenved és minden áron le akarják törni.

67-en visszavettem, mert ugye DT ingyen van, de újra kidobtam mikor elé raktak 200K-t záróban.

Ami nem megy nem kell erőltetni...

#307184 filter Előzmény: #307179

Nem tudom, hogy jó-e, nekem a hírből ez a lényeg.

"Ezzel szavazati jogának mértéke a Magyar Telekomban a bejelentési küszöb alatti 4,81 százalékra csökkent."

Ha öntik azt a pár darabot, majd megvesszük.:)

#307179 Zabás Előzmény: #307178

ez nem valami jó hír :(

maradék 50 milliót úgy kiszórhatják, hogy még jelenteniük sem kell :(((

85-ös vételemtől az hiszem, hogy meg kell, hogy szabaduljak!

MTelekom: csökkent a nag…

#307178 filter

MTelekom: csökkent a nagytulajdonos részesedése

A Capital Research and Management Company szeptember 22-i részvényértékesítésének következtében az általa birtokolt részvények darabszáma 50 183 988 darabra csökkent.

Ezzel szavazati jogának mértéke a Magyar Telekomban a bejelentési küszöb alatti 4,81 százalékra csökkent.

A Capital Research Management Company egy amerikai befektetési tanácsadó, amely a The American Funds befektetési alapok családját kezeli - áll a társaság közleményében.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=459626

#306873 apafi Előzmény: #306864

Nem egy rugalmas cég az tuti. A netre a szerződés kötés nálam egyszerű volt /ez év elején váltottam rájuk/ de azóta már elég sok reklamációs levélváltásunk volt a szolgáltatás minősége/hiánya miatt.

Javasolnék egy komoly short nyitás rájuk :D

#306864 matgab Előzmény: #305885

Ekkora egy szar céget, mint ez a Telekom!

Elégedetlen voltam a céges internetszolgáltatónkkal, ezért kértem árajánlatot 8 internetszolgáltatótól (kb. 10 internetelőfizetés).

1 hét alatt:

3 cég válaszolt konkrét ajánlattal (árakkal)

2 küldött automatikus választ, hogy nemsokára előállnak árajánlattal (de 1 hét alatt nem sikerült még nekik)

és a Telekom az az én konkrét ajánlatkérésemre olyan válaszokat küld, hogy kattintsak ide meg oda, és a linken található táblázatból szedjem össze magamnak...

Anyjukat, én nem műszakiként össze tudtam szedni és meg tudtam fogalmazni, hogy mit akarok, akkor legalább annyit megérdemlek, hogy ők is szedjék össze a választ, ráadásul ennyi előfizetés esetén adjanak egyedi árat, ne egy nyilvános honlap árát.

Ráadásul elképedek ha arra gondolok, hogy kit és hogyan kellene bevadásznom, ha valami problémám lenne a szolgáltatással?! Akkor is kattintgathanék ide-oda, aztán majd válaszol talán valaki??

Borzalmas a szolgáltatások színvonala Magyarországon.

Két haverom is, az egyik aki a germánoknál él a másik a hollandoknál azt mondták: az az elképesztő, hogy Magyarországon hiába van pénzed, akkor is csak olyan gagyi szolgáltatási színvonallal találkozik az ember, hogy az normális országokból érkezőknek egyszerűen megdöbbentő.

Üzleti lehetőség az van Mo-n: bármit normális módon kell szolgáltatni, de Mo-n még mindig a 80-as évek balatoni lángossütő vállalkozója az IKON.

#305885 apafi Előzmény: #305469

85-ön eldobáltam a tegnapi záróban vetteket. Lehet korai volt, de nem nagyon izmozik..