Várok,persze :D
Shortokból zártam 1/3ot,mehetünk fel és le is...
Várok,persze :D
Shortokból zártam 1/3ot,mehetünk fel és le is...
Vagy +2% :D
Magyar piacon inkább eladni akarnak..
lyonn gyere má msn,már vagyok,ügyintéztem:)
nem lesz ferrarink...vicc:)
bejött !!
kettő adat piros lett, egy zöld..
bár ez a mostani piros, azért emelkedés van az előzőhöz képest.
engem annyira zavar, hogy össze-vissza mondasz célárakat. nem baj, csak támaszd alá kérlek, úgy sokkal hasznosabb lenne
én olyat sajnos nem tudok, de a reggel adott darabszámot visszavettem, így darabra most annyi, mint eddig
zártam minimális shortot azért..a legfelső közül..hogy legyen több mozgásterem :-)
Jövő héten meglesz :D
Globál örömre itt nem van öröm....
de egyenlőre ez a mai nap forgalomterén és kötésszámban nagyon szánalmas:
hát ha minden jól alakul akkor meg fölmegyünk 26.000 -re, vagy 30.000 -re meglehet....érdekes lesz azért..
Chaby - már egy ideje várom :D
Azé nem ollan rossz cégh az a MOL!
EUrópa élén:
A tanulmányban 224 olaj- és gázipari vállalatot vizsgáltak, amelyek közül a Mol az operációs hatékonyságot tekintve - egy hordó olajegyenértékre vetített eredmény alapján - Európában az első helyre, a világon pedig a 17.-re került, ami jelentős előrelépés a tavalyi 38. pozícióhoz képest.
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=350309&referer_id=friss
a másik lehetőség meg, ha mégsem minősítenek le minket, és a Kormány előáll egy hitelesnek tűnő, külföld számára elfogadható költségvetéssel, akkor ez a nyomott magyar megítélés , hirtelen visszaállhat normál üzemmódra.
Szóval aki a zavarosban halászik az gondolkodhat így is, az más kérdés, hogy ennek mennyi a realitása, eddigi küzdelmeink után a világgal. :D