Nekem jó a napi +5 % profit is. :-DD
Akkor béke lesz otthon is...
Nekem jó a napi +5 % profit is. :-DD
Akkor béke lesz otthon is...
Jól van:))
Én is bocsánat:)
Akkor Világbéke:)
És semmit nem vettem magamra. :-))
Amít írtam tényeken alapul. Ezt hallom nap mint nap.
Nem akartam konfrontálódni:
-minek, hiszen a téma nem ér annyit.
- smile lemaradt,
- nem is ide való.
A helyesírásra vonatkozó megjegyzéseidet elfogadom. (Itt ugyan megjegyzem, hogy 10 ujjal vakon írok és fórumos környezetben nem mindig olvasom vissza, hogy minden betű a helyére kerül.)
Egyébként - ha úgy érzed - nekem nem gond ide írni:
Bocsánatot kérek!
"megmondom neked, de ne mond tovább"
Na,most ebből a mondatból úgy érzem konfrontálódni szeretnél,valószinűleg magadra vettél vmit,vagy fogalmam sincs:)
1.Felszólitó módban a mond az mondd,csak mert "báncsa" a fülemet...
2.A kérdésem inkább ironikus volt,mint sem ilyen ledegredáló választ vártam volna bárkitől is...
3.Egyébként,ilyen ismerethiánnyal,hogy mik azok a futik?Valóban nagyot lehet kaszálni majd 3-4hónapon belül,ezt mondhatják.
Létrejött az Új Magyar Nemzeti Szimfonikus Zenekar
zenészek: 1 gordonka és 8millio kisbőgő
megmondom neked, de ne mond tovább.
- befektetési alapokból betétekbe mennek e pénzek (kamat miatt)
- betétekből más akciós betétekbe (akár 4000 Ft miatt is átviszik)
- betétekből tőzsdére. Mert ugye az otp 1 hónap alatt 80 %-it emelkedett az idén, tavaly ősszel/télen meg 50 %-ot.
Tehát 3-4 hónapon belül ismét nagyot lehet kaszálni - mondják
jesssszus..ez nagyon nagy. :-)))
Nálam a bankban volt egyszer egy csaj, szintén zaklatott. Kérdezem mi a gond?
Csaj: Nem találja a bankkártyáját, és szeretne pént felvenni ...
Mondom semmi gond, ilyenkor elég a személyi igazolványa.
rre ő: Igen, próbáltam betenni az automatába, de nem fért bele..............
(szerencséjére, még a régi típusú igazolványa volt. :-))
ejjjj ilyen lángelme jó feleségnek :D:D:D Bázzzz ez kemény... :) Darwin díj
Gondoltam, bearanyozom a Ti napotokat is az alábbi kis történettel, amely az egyik ismerősömmel történt ma, és megosztotta velem:
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva visszajött, letette a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, hogy ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni, elég lett volna, ha bemondod
Erre a csaj: -úúú igen,?
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől,
jó fej volt
én csak azon csodálkozom,hogy ebben a békasegge alatt tartózkodó országban,honnan tudnak még előbújni jelentősszámmal rendelkező,tőkével rendelkező,ismeretekkel kevésbé megáldott válságtőzsdések?????:))ez a csoda:))
már pedig ezek friss emberek,ilyen kérdésekkel:))
még csak a média sem súlykolja nekik már,mint tavaly:)
Nem tudom milyen fajta sörök vannak ott, de most egy sopronit megiszok, mert ma nagyon nem jött össze semmi:(( Sokszor lesz még ilyen?
:)))
remélem semmi fertőzőt nem szedtél össze...
Egyébként erről az jutott eszembe, hogy hasonlít a videokamerák teleptöltöttség jelzőjéhez, ha régebbi az elem.
Ha rápillantasz, ok elég 1 órára is. Ha használni kezded, tuti 10 perc múlva lemerül.
Szóval csak tájékoztó jellegű, kikapcsolás után helyreáll.
Betévedtem a PF. OTP topikba és mit olvasok:
"ezeket a futuresek mire jók? valaki magyarázza már el hogyan működik... Ma USA nyitásáig zöld volt összes...most meg mínuszban vannak... ;("
no comment:)
Rendeznek egy versenyt, melyben egy, a sivatagban elrejtett tevét kell megtalálniuk a versenyző csapatoknak minél rövidebb idő alatt. Az első csapat egy amerikai 40 fős banda, műholdakkal, haditechnikával, multimédiás felszereléssel indul neki a keresésnek, és fél óra múlva hozzák is a tevét. A második egy szintén amerikai csapat, 20 fő, elindulnak, majd 20 perc múlva hozzák a tevét. A zsűri csodálkozik:
- Hát ezt hogy csinálták?
- Csatárláncot alkottunk, átfésültük a sivatagot, és ami fennakadt, azt elhoztuk - hangzik a válasz.
- Nagyon jó, gratulálunk.
A harmadik csapat egy 5 főből álló szerb kommandós alakulat. Elindulnak, majd 5 perc múlva visszatérnek egy összevert elefánttal, folyik a vére mindenhonnan, az agyara le van törve, stb.
A zsűri:
- Á, maguk nagyon ügyesek, ez a legjobb idő, de van egy kis probléma: ez nem teve, hanem elefánt.
Mire az elefánt riadtan megszólal:
- Teve vagyok! Teve vagyok!
- Az ember miért növényi eredetű?
- ???
- Mert meleg-ágyban, dugványozással szaporodik.
nehéz kedvencet választani,de legyen ez:
**- Az őserdő olyan terület, ahova emberi kéz meg nem tette be a lábát.**
:-)))
ja,igazán nincs mit:)