hát sietek írni....:)
Hát Hathor koma akkor nem téged fogunk szidni, ha rá szórsz a piacra 100-200 kontit, pedig annyira jól esett... Ezentúl Lyonellre kell nagyon figyeljünk...
Lyonell szólj, ha szórsz:-)
jópofa a stílusod... elég megérteni...:) herceg jelzője nagyon ott van.... de én csípem.. :)
17000ig nem 80fog de 1400kx6000pont..igen 84millió..de vele trédelek ma már fél millát nyert kint piff-puff:)
Úgy is sok :-))) tényleg beteg ez...de hajrá...ha lemegy 17000 ig..kerestek vagy 80 milliót ha jól gondolom ? kb..vagy többet...kitudja.
:) Lyonellnek szántam a mentegetőzést, csak kicsit zavaros lett.
Rv alap? Nem semmi kockázat! Ha bejön akkor irány az egynapos földkörüli út!....vagyis nagy kasza!
Én spec drukkolok! :)
Én már az előbb elköszöntem/elbujdokoltam, hogy nem jövök, míg az árbócszalagocskás elméletem és a ma kiszámolgatott céláraim nem teljesülnek. Nem a te beírásod miatt sértődtem meg, hogy nem írok :) Dehát Lyonell 1400 kontija miatt nem bírtam megállni a hozzászólást. Lyonell meg egyébként is már régebbről a szivem csücske :)
Az se nem rossz...:)))
azért szólj előre mikor limiten visszaveszed, hagy longolódjak már be előtte :)
nem csaak az én lém.többen raktulk össze 4-en jelenleg.
35000 körül /konti .
Beteget jó értelemben értettem, nehogy megsértődj, csak ebben az illikvid fosban, hát veszélyes.
Igen, csak a ki nevet a végént, ha veszítek otthagyom, vagy kidobom....::))
De itt....:))
Lyonell, jól számoltam, hogy kb. 150milliónak kell ehhez lenni a számládon? (Bocsi, hogy mégis megszólaltam, de ez most kivételes eset, nézzétek el nékem:)
no belépek ,igen,mit legyek ott,többit letojom
írjál,mivel nem vagy bent messenger nem engedi
bazzeg nem léptem ki , írtam is rád bakker.Most is fennt vagyok.bakker aszt írja teléptél ki.
lynoell mindent 1 lapra tesz:)ezé oroszlán,de ha bejön neki,akkor igen jót kaszál és tetőn vagyunbk,sose tudni mikor reccs,de még lehetünk magasabban is,hát ,ilyen játék ez
1400 konti shortot nyitsz ebben a szutyokban? :D te beteg vagy. .)))
ráadásul széllel szemben bővítgeted, hát az idegeid kötélből .