Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#306109 Margaretta Előzmény: #306106

8:30am CAD Core Retail Sales m/m -0.4% 0.4% -0.6%

8:30am CAD Leading Index m/m 0.5% 0.5% 0.4%

8:30am CAD Retail Sales m/m -0.1% 0.5% 0.0%

Rossz lett az adat, dehát ez kanadai

#306108 BudFox Előzmény: #306105

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=459259&place=

erről beszélgettem a brókeremmel is múlt héten...szerintem kevés szó esik erről, pedig nagyon fontos hogy nem legyünk bóvli kategória...

ezért nem szabad mostanában longolni.

A múlt havi SP figyelmeztetés is szerintem azért jött, mert ha mégis leminősítenek akkor nem mondhassák rájuk hogy ide-oda tologatják az ország piacát, tőzsdéjét..hanem : lám-lám..mi már 1 hónappal ezelőtt szóltunk..nem volt itt semmiféle meglepetés...tetszettek volna felkészülni rá..

#306107 akpo7 Előzmény: #306100

Ma nem lesz vilagrengeto adat. BUX meg tovabbra is tamaszok kozeleben.

Viszont a lminosites beinditana a hengert, az tuti. Lehet vkik erre jatszanak mar.

#306105 BudFox Előzmény: #306094

oldalt itt lennt a cikk :

"Magyarországgal kapcsolatban Duronelly megjegyezte: a jelen helyzetben a legfontosabb feladatnak a kockázatkezelést tartja, így szerinte nagyon fontos, hogy minősítésünk ne csússzon le a bóvli kategóriába, mert ebben az esetben sok külföldi intézményi befektetőnek saját szabályai szerint egyszerűen kötelezővé válna elhagynia az országot. Ez több mint 2000 milliárd forintnyi magyar állampapír külföldi tulajdonosainak jelentős részét érintheti."

#306104 Margaretta Előzmény: #306093

Tényleg. A stooq-on néztem az eurusd-t, meg az s&p-t decembertől májusig általában erősödött a dollár is és a tőzsde is. Ez is rámutat a mutyiságra, mert ki a francnak kell a gyenge dollár? Veszek inkább részvényt, mondja a józan paraszti ész. Eszerint fordítottan kéne viselkedniük.

#306093 Zabás Előzmény: #306090

de ez nem 100% akárcsak az sem, hogy mikor erösődik a $ akkor esik az RV piac is!!!

€$ esik már 2009 december eleje óta, míg a részvénypiac 2010.04.26-án kezdett el esni, addig a dodóval szemben ment és az esés után sincs semmi hasonlóság az SnP és a $ chartja között!!!

itt van egymás mellet, színekkel jelölve az időpontok:

http://www.imagebam.com/image/0ae18298814955

Ha gyengül a dollár az á…

#306086 szotyi

Ha gyengül a dollár az általában milyen hatással van a részvénypiacokra?

#306084 sbbacsi Előzmény: #306072

Persze, hogy ott lakunk. :)

Persze nézet kérdése, úgy is lehet látni, ahogy Ibiza szokta írni, hogy ez a valóság és a többi az ami virtuális és kitalált. Válsággal, reálgazdasági problémákkal együtt.

Szerintem a piacon megy a mutyi. :)

#306081 Csilla76 Előzmény: #306078

komolyan mondom, óránként piacmozgató hatások..hát ez nem igaz. tudod mi lesz, usa nyit, aztán irány a pince, bezárnak, aztán meg kaszinó másnap reggel. tököm tele van. (ill. az nincsen csak használhatom.:-)

#306076 Csilla76 Előzmény: #306072

szerintem erre már estünk reggel óta. reggel már reagált erre a piac. jó, azóta nem kellett volna emelkedni, hanem lefele tovább.

de mindjárt röpülünk egyet megint.