megvan mire szárnyalhat a piac ma :)
EU 11:00 Új ipari megrendelések, (hó/hó), júl., előző: 2,5%, várt: -1,4% valós -2,4%
vastagon piros!!!
HA ezt megveszik akkor, mi egy mutyi bolygón lakunk! Mutyi univerzumban!!
megvan mire szárnyalhat a piac ma :)
EU 11:00 Új ipari megrendelések, (hó/hó), júl., előző: 2,5%, várt: -1,4% valós -2,4%
vastagon piros!!!
HA ezt megveszik akkor, mi egy mutyi bolygón lakunk! Mutyi univerzumban!!
Szurkolok, hogy ne jöjjön be az árbócszalag :)
nem baj, legalább szűk a stop, napi minimum alá ne engedd, se a hatit se a promptot!!!!
Ha tényleg az lenne, akkor célár kb. hati 22660, oti 4790
Hát, nem cikkcakkozott egy újabb szalagot 5 és 15 percesen, viszont most meg 60 percesen az oti, meg a hati néz ki úgy, hogy benne van az árbócszalag lefele trenben lehetősége
Köszi Zabás! Nincs rv-m, a buxhati meg erőtlen, abban van egy shortom mint utolsó rv pozi.
Csak fx! :) Az fx topikot olvasom lelkesen! :)
felejts el minden devizát + deviza index hasonlóságot keresni a piacokban, mert iszonyat nagy bukód lesz, ha korrelérációt keresel!!
nem szabad, semmi közük egymáshoz mostanában,
de ha nem hiszel nekem kérdezz rá az fx topikban
100 alatt adtam kicsit, ott volt a tegnapi nap alja. Mondjuk nem vagyok benne biztos, h. jo otlet volt...
nemcsak lesz, már van:-)
elémentem a dolgoknak belongoltam. 23060-on.
ha nyerek rajta 150 pontot,. akkor dobom.
még nem, ez nagyon jó. szerintem mindenki bizonytalan, hogy mi fog történni.
azt mondják, hogy az életben mostanában az sikeres, aki a bizonytalanságot tudja kezelni és jól kezeli..na az a baj, hogy folyamatosan ez van, és ez kikészíti az embert. meg az egész világot pszichiátriába üldözi. mert végtelenségig nem lehet csinálni.
ez a pesti tőzsde meg ilyen...Hathor is azért sokallt be.
nekem is a munkámban az a biztos, hogy semmi sem biztos..azért ez gáz nem?
szerK. ezek a nyomorék szalagcímek is baromira rátesznek a hangulatra, mert sulykolnak egy csomó érzelmileg átitatott nulla adatot az emberekre. ezeket kellene megvágni, de nagyon..büntessék meg őket..biztos fizetnek ezekért.
Nem vették meg még....ez csak kori vagy ki tudja :D
22620 fogott buxban mint 50 napos...
megvették az esést? vagy pedig korrekció ez? mi lesz? megint megyünk felfelé?
20800 Molly elvileg akadály,Otiban max egy százas lehet felfelé,Rg vel pedig azt csainálnak amit akarnak....ameróka pedig visszahúzva 0-ba.