aha, a szokásos
mondjuk amennyiben tényleg használható lesz a platform, mindenképen érdemes váltani
aha, a szokásos
mondjuk amennyiben tényleg használható lesz a platform, mindenképen érdemes váltani
50 misi alatti forgalomnál 2400 Ft, 50 misi felett ingyenes.
7 500-10 000 kontraktus/hó 60 Ft/kontraktus, 10.000 kontraktus felett 40 Ft/konti... Nu átmegyünk:-)
szerk: pda igen persze
nem látom a real díját :S
a hatit azért 30 pontnak vedd, 2x150 ;)
Ezen tökölök én is.
Ahhoz hogy a napi 10 ezret kitermeljem elvisznek 2-3 ezret, 20-30%-ot.
Többször bukom, azért mert osztok szorzok és rájövök: a brokidíj sokkk, és nem ugrálok, aztán rábafok.
közben észrevettem a szövegben: csak dec 31-ig garantálják ezeket a díjakat.
Meglátjuk én is kíváncsi vagyok. Kondíciókat már ki nyomtattam, a többit meg valamelyik este átnézem...
egy normális portfolio kezelés elvárnák tőlük (quaestor szintűt) különben nem érdekel
marhára kíváncsi vagyok, mit hoztak létre
tényleg nagy durranás lenne, (HA )MT4 szintű platformmal állnak elő :DD
na jó, ez egy kicsit erős de álmodni lehet :))
Remélem sokan mennek oda és akkor a többiek is észbe kapnak és csökkentik a kötési díjakat, nehogy már elmenjünk. Lehet érdemes lenne összebeszélni és egyszerre ostromolni pl az Erstét mert a hati kötések brutális drágák.
kíváncsi leszek a trade platformra
ha képesek voltak valami normálisat kitalálni, ráadásul ingyen, aszem jól alávágnak az összes brokicégnek, lásd markers, peti, stb....
hajrá!
Nagy lépésre készül a hiper, indul a Tesco Bróker!
Péntektől indul a Tesco és a Random Capital együttműködésében a Tesco Bróker - erősítették meg a Napi Gazdaság információját mindkét cégnél.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=460104&place=hirlista
Az év végéig számlát nyitó ügyfelek ugyanis napon belül 0,1, míg napon túl 0,2 százalékos jutalékkal köthetnek 99 forintos minimumdíj mellett a prompt piacon 2012 december 31-ig.
http://www.randomcapital.hu/dijak_szamlavezetes.html
A határidős kontraktusok közül csak a BUX év végi lejárata elérhető, kötésenként 150 forintos egységárért.
nálam működik a markers win7 alatt is, fontos, hogy adminként legyél bejelentkezve, mert különben a c-rendszermappában nem írja felül autómatikusan a dolgokat.
Lenne 1 kérdésem:
Erste-nél vagyok Netbroker pro-val nyomulok, abban a MArkers-el.
Ha felteszem Win7-et a pro elindításig semmi gond, de a Markers nem indul, ezért mindíg visszatérek az xp-re.
Valamit állítani kell, használja valaki win7 alatt?
Jövő héten újra el kell küldenem a beadványt. Köszönet érte a postának, a naplopók egyik mekkájának, hogy egy rohadt levelet nem képesek célba juttatni.
Mondjuk, én szúrtam el azzal, hogy elsőbbségivel küldtem, nem ajánlva vagy tértivevénnyel. :-/
Akkor mondom. Elküldöd, visszairnak. Majd hivatalos levél jön. Tudom mert engem felboszantottak... :D
Nem. :)
Még nem tudom, hogy mi van, ezért kérdeztem.