Na, válság előtti állapotra hoztam magam végre, plusz egy kis nyereség! :)
Na, válság előtti állapotra hoztam magam végre, plusz egy kis nyereség! :)
Az biztos, de meg is érdemli.
Nem gondoltam, hogy eddig felmegy ilyen gyorsan.
9000-ig simán el tud menni akár holnap, alig van tétel addig.
~140 db és 9175...
Ez nagyon brutál.
9000 ebben a pillanatban.
8984
Mindjárt becsinálok. :-O
Elképesztő ez a papír.
+445 pont ma
8850-en nagyon néztem, hogy kikapjam-e azt a 100 darabot, de vki gyorsabb volt...
Tegnap a Felvonulási tér felé jártam, ott van kiírva: "Isten, lájkold a magyart"..
Ezek szerint Téged már lájkol :)
Lehet, hogy én tudom majd elmondani, hogy én vettem utoljára 8601-en ilyen részvényt??? :))
like, like, megalike-olom az RFV-t!
mondjuk van egy 150es gap a könyvben. de jó látni ezt a szintet :D
a vételi stílus nagyobb vásárlót sejtet.
Eszem megáll.
8900
Ezzel szépet lehetett volna szakítani még 6500-ról is. :-/
Ezen a szinten már tényleg drágának tartom, de a matgab 10k-s célár úgy néz ki, rövidesen meglesz ezzel a tempóval.
8500 volt ma a minimum.
a mai napon ilyen USD és részvényárfolyam mellett elértük a 100 millió USD-os piaci kapitalizációt.....
Azaz más dimenziók nyíltak meg egyes alapkezelők előtt,mint eddig.
panellel már nm foglalkozik a cég. volt régebben ilyen projekt, de nm vált be (fizetési gondok, per).
Jánossomorját honnan ismered?
Drága?
Emberek ez a BÉT legjobb részvénye.
Érdemes a PF-en művezető és formerplayer abszolút precíz elemzéseit elolvasni.
Szerintem hiszti nélkül simán lendületből felmegy 12k-ig.
Utána még jöhet hiszti, akkor meg akár 20k-ig is. Nem mondom, hogy a 20k az éven belül lesz, de ha nyernek még néhány helyen, akkor simán.
Óriási perspektívák vannak a cégben. Erdélyben úgy látszik nagyon jó kapcsolatokat építettek ki, a román piac hihetetlenül elmaradott. Magyarországon meg szintén rengeteg panel van.
Politikailag érzékeny téma, ami viszont óriási sikerként adható el a népnek.
Nem véletlen Csák úr szerződtetése, aki láthatóan -már fizmiskára is- egy tisztességes magyar embernek látszik.
A cég kommunikációja csillagos 5-ös, még a legnagyobb cégeknél sem voltak soha olyan korrektek , mint itt.
Megmondták milyen projektek vannak/lesznek, várhatóan mikor lesz eredményhírdetés, és amikor már tudni lehet, hogy nyertek, akkor előtte felfüggesztették. A belső infóval rendelkezők vételeit eladásait azonnal bejelentették.
A cég 6000 volt válság előtt. És ez a cég meg az a cég, ami 2-3 éve volt az olyan nagy különbségű, minhta Jánossomorját hasonlítanám Budapesthez, és még fejlődhet a cég akár New York-ká vagy Londonná is!
Minden adott!
Meg amúgy is imádom, amikor a kisbüfik azt mondják egy részvényre, hogy ez már túl drága, nem veszek és ennek ellenére emelkedik az árfolyam, mert ez mindig jó jel, sokkal jobb, mint amikor a fórumok már tele van napokon belül 50-100%-os emelkedést várók tömegével,akik rohannak venni.
Mondjuk egy ATH-n lévő részvénynél természetes is, hogy egy olyan ember aki felületesen szemlél egy papírt úgy gondolja, hogy drága. Csak mint említettem ez egy születendő csillag....
Szóval én lassan szerelmes leszek az RFV-be, annak büszke tulajdonosaként...:--)