persze ahoz nap végén is alá kell zárnia a MOL nak, nem pedig csak alászúrnia!
persze ahoz nap végén is alá kell zárnia a MOL nak, nem pedig csak alászúrnia!
nem vitték ott el a shortom 980-on, látom, hogy nem megy, nincs is.
hatit kezdtem el megint korán shortolni, de ez nálam már betegség
Tegnap Zabás azt mondta, hogy ha MOL töri a 20 800-at, akkor 20K alá megy. OTI-ban meg bármi ésszerű, nem tud felfelé menni.
22620 nál van az 50napos,ott lehet megálló mostanság...
Alex leszünk bőven azok alatt is.
23e alatti tartós hatinál avatárcserét eszközölök.
én pont, hogy a markersben nézem az intrát! Pedig csak demot használok, ami kicsit zavaró, hogy 15-perccel késleltetett, de az a pár gyertyát hozzátudom képzelni és a MA-k sem változnak annyit :)
19k MOL, meg 4 ezer párszázas (Egon 3.500-ös jövendölése mennyire lehet ésszerű?) OTP-vel már nem lenne baj
Én nem tudok a bux-ra intrát, csak napit állítani a markersen. Biztos más ősrégi és sohasem frissítem a verziót
Mert az előbb kihagytalak? :o)))
Ok, Te a lelki támaszom vagy :o)))))))
Amúgy jó lenne ha már tényleg megindulnánk a pincébe. Vagy valamerre, csak lenne irány végre.
Lassan, nagyon lassan hangos harsonaszó kíséretében lemegyünk 23K alá. El sem hiszem :)
hatiban azért nem nézek nagyon intrát, mert a KT-el játszanak csak BUX promptban viszont nézek! Meg OTP-ben is.
BUX hati lehet shortos vagy longos, míg a prompt pont az ellenkezőjét mutatja már, ezért hiszek inkább a prompt intrának, mind a hatinak
Tudom, hogy nem csiped az 5 és 15 perces gyertyákat, de a hatiban meg az otiban az árbócszalag csökkenő trendben lehetősége áll fenn :)
250-en ujranyitottam a tegnap zartakat. A MOL es a Richter vezetesevel vegigneznek mar egy zakot.
Ok. épp ezt akartam kérdezni, de azért inkább bux 22800 alatt bűvítek:) Ha ad rá esélyt....
Sziasztok!
Én is tartom, én is lejjebb hoztam még a stopot, ahogy nézem a bekert, a stopnál leszek nullába...
Szia,én igen,végre elkezdett esni,csak nem dobom ha már ennyit kotlottam rajta :D
Én is szívesen bővítenék,22900 bux alatt elvileg már lehet...