Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#307252 fordgtshelby5000 Előzmény: #307205

beszélgettem egy ismerős treasury-s brokerrel-----érdekelne-hogy a zérohedge fund-aki annnyira játszott a ft elllen most hogy van?ő azt mondta-most leengedik és majd szépen felhúzzák megint----sok-sok pénzt kaszálva játszanak----a deviza lett az elsődleges játéktér-a rv-k helyett---meg kell nézni a határidős pozik számát---

#307188 Bakiba Előzmény: #307185

De előbb szóljál, mert ha megborítod a piacot, legalább nekünk legyen irányba a pozink:))

5 Ft-ot erősödött a hufc…

#307185 Csokigyáros

5 Ft-ot erősödött a hufchf napon belül...

még egy-két hét kellene, és visszafizetném/konvertálnám a devizahitelemet... :)))

#306486 fordgtshelby5000 Előzmény: #306167

na egy kicsit ment fel a chf....a huf nagyon-nagyon túlvett az indikátorok szerint....tudom nem szabad az alját kereni.....

#306167 fordgtshelby5000 Előzmény: #306080

köszi. én naposon nézve hoztam ezt a kis megállapítást...visszanézve így tünik a dolog-tanulok és köszönöm a segítséget.a HUF MOST MÁR...SZVSZ AZ EUROHOZ ÉS A CHF-HEZ FUNDÁSAN NAGYON KEZD TÚLVETT LENNI......dollár egy külön dolog....de hogy egyszeriben minden szép lett ...érdekes helyzet.275-től lefelé szakaszosan el kezdem az eurót venni-azt az erstenél tőkevédett alapba be is lehet tenni....

#306080 -sabe Előzmény: #305895

"a macd metsz az pontosan mutatja az irányt"

NEM

Nincsenek ilyen kőbe vésett szabályok. Egyébként kérdezz az FX topikban. Én sem vagyok profi, de ezek csak jeleznek. Ha ilyen egyértelmű lenne, lehetne tökéletes robotokat programozni.

Én pl nem nézek stochastikot, meg RSI-t. Elég nekem az MA50+MA200+BB + saját megérzés. A sok indikátor csak összezavarja az embert.

#305895 fordgtshelby5000 Előzmény: #305743

látom szolókarriert nyitok itt-habár nem vágyom rá.Ma is nézegettem a chartokat...egy dolog egyértelmű lett előttem-ha a macd metsz az pontosan mutatja az irányt....stohasztik már majdnem nulla....na jó vicceltem-----de 10 alatt van.....minden keresztnél......tanulok---tanár bácsik véleményét is szívesen fogadnám.

addig is sok pénzt mindenkinek.

#305314 fordgtshelby5000 Előzmény: #303545

Lenne egy nagyon buta -de számomra-fontos kérdésem.

Ha elemeztek devizát-melyik indikátor milyen felbontásban.....gondolom a napos az jó----ha hosszabb távra veszek például chf-t???

Azért kérdezem mert naposon usd-huf és chf -huf stohasztik már 10 alatt viszont macd még nem adta be a huf eladás jelét-cci és rsi pedig semleges zónában.

Bocsi -ha butát kérdeztem-tanulgatok még-de minél több mindent látok-annál nagyobb a kavar a fejecskémben.

Előre is köszi a segítséget mindenkinek!

#303611 Watford Előzmény: #303608

Semmi gond, teljesen jogos volt, 27-ig nem szabadna certit nyitni, de nehéz megállni

#303573 Watford Előzmény: #303542

én is a partvonalon, ma már majdnem nyitottam egy usdhuf tl certit, de még várok vele...