275-nél van a napos 200-as
meddig erősödhet még?
275 alá, esetleg?
beszélgettem egy ismerős treasury-s brokerrel-----érdekelne-hogy a zérohedge fund-aki annnyira játszott a ft elllen most hogy van?ő azt mondta-most leengedik és majd szépen felhúzzák megint----sok-sok pénzt kaszálva játszanak----a deviza lett az elsődleges játéktér-a rv-k helyett---meg kell nézni a határidős pozik számát---
lesz még 230-as chf is.....ami késik nem múlik szvsz
De előbb szóljál, mert ha megborítod a piacot, legalább nekünk legyen irányba a pozink:))
Szorítok, de ne reménykedj, szerintem...
5 Ft-ot erősödött a hufchf napon belül...
még egy-két hét kellene, és visszafizetném/konvertálnám a devizahitelemet... :)))
És milyen érdekes, hogy szinte egyidőben a 8 pontos, csomaggal..::)))
kirobbanó formában a forintunk!!! :)))
na egy kicsit ment fel a chf....a huf nagyon-nagyon túlvett az indikátorok szerint....tudom nem szabad az alját kereni.....
köszi. én naposon nézve hoztam ezt a kis megállapítást...visszanézve így tünik a dolog-tanulok és köszönöm a segítséget.a HUF MOST MÁR...SZVSZ AZ EUROHOZ ÉS A CHF-HEZ FUNDÁSAN NAGYON KEZD TÚLVETT LENNI......dollár egy külön dolog....de hogy egyszeriben minden szép lett ...érdekes helyzet.275-től lefelé szakaszosan el kezdem az eurót venni-azt az erstenél tőkevédett alapba be is lehet tenni....
"a macd metsz az pontosan mutatja az irányt"
NEM
Nincsenek ilyen kőbe vésett szabályok. Egyébként kérdezz az FX topikban. Én sem vagyok profi, de ezek csak jeleznek. Ha ilyen egyértelmű lenne, lehetne tökéletes robotokat programozni.
Én pl nem nézek stochastikot, meg RSI-t. Elég nekem az MA50+MA200+BB + saját megérzés. A sok indikátor csak összezavarja az embert.
látom szolókarriert nyitok itt-habár nem vágyom rá.Ma is nézegettem a chartokat...egy dolog egyértelmű lett előttem-ha a macd metsz az pontosan mutatja az irányt....stohasztik már majdnem nulla....na jó vicceltem-----de 10 alatt van.....minden keresztnél......tanulok---tanár bácsik véleményét is szívesen fogadnám.
addig is sok pénzt mindenkinek.
hahó profik....csak egy pici segítséget kérek!
előre is köszi !
Lenne egy nagyon buta -de számomra-fontos kérdésem.
Ha elemeztek devizát-melyik indikátor milyen felbontásban.....gondolom a napos az jó----ha hosszabb távra veszek például chf-t???
Azért kérdezem mert naposon usd-huf és chf -huf stohasztik már 10 alatt viszont macd még nem adta be a huf eladás jelét-cci és rsi pedig semleges zónában.
Bocsi -ha butát kérdeztem-tanulgatok még-de minél több mindent látok-annál nagyobb a kavar a fejecskémben.
Előre is köszi a segítséget mindenkinek!
Semmi gond, teljesen jogos volt, 27-ig nem szabadna certit nyitni, de nehéz megállni