:)))
:)))
Csak elébb legyen off-road mint a pince, mert onnantól necces, még valaki tengeribeteg lesz:))
oké, ha a csapat többsége megszavazza, akkor nekem az okt.15.-16 jó...
Herceg, ha gondolod alternatívának felteheted... aztán dönt a nép... :))))
pincelátogatást, off-road túrát, stb. szervezek..:)))
Ha komolyan gondoljuk, 3-4 autóval megoldható, többen úgyse szoktunk lenni:))
soha nem használom a google fordítót :)) csak ajánlom... Én lemegyek szívesen. :) Viszünk malacot sütni :)
én nem erőltetem... :) a google fordító meg a te szerzeményed... :) de találó!!!!
viccet félretéve, ha a csapat nagy része lejönne, akkor szívesen adok időpontokat...
de ha a csapat azt mondja, maradjon pesti helyszín, akkor legyen ott...
attól félek csak páran jönnének le, és nem akarom megosztani a csapatot...
:)))) látom nehezen dolgozod fel :)))))
na tessék, az ember megvan zuhanva, hogy működjön az oldalt, aztán itt osztják gyermeki lelkét :))
okka kiteszem, dátumot adj meg és annyi a titok :)
ez is olyan google fordítós mondatra sikerült... olyan big-ebuy-os... :)))
csak aki komolyan gondolja, annak adnánk meg a címet...
szvsz max. 20-an lennénk... voltunk már többen? és azok Pesten voltak...
Nem is, sztem csak 15-20an jönnének el.. :-) Így - mivel ottalvós lenne - mindenki jobban be tudna csiccsenteni.. :-))
mivel családiház lehet privátabb megoldást keresnék, mint kitenni 1200embernek :)
nem egészen... de nincs messze...
de csak nyáron lakom/lakunk ott...
EEEEEEEEEEEEEEEErdőbénye?
Ha ezt tudom. Beugrottunk volna az én kedves feleségemmel egy pohár borra. Tarcalon voltunk, az talán a szomszéd falu :o(
Hehe ...
Tavaly voltunk ott méhészkedni ...
Nekem tetszene.
Hja kérem azt a mostani piaci viszonyok közt nem nehéz:))
ha komolyan gondoljátok... fel teheted a listára (Erdőbénye)... én szívesen látlak benneteket...
csak meg kell szerveznem, hogy melyik hétvége, mert az asszony minden második héten tanfolyik... :))) és erre legalkalmasabb egy péntek, vagy egy szombat este...