Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#305644 hosszhuszár Előzmény: #305643

Használtam már....:))

Első használat előtt, 2 órát beszélgettem egy polirozóval, miközben dolgozott.

Re: nincs cím

#305643 KawaBazsy Előzmény: #305640

S használni is tudod? Azt mondták, h nem gyakorlott kézben könnyű bele csiszolni a lakkba..

Sziasztok. Történt ma v…

#305638 hosszhuszár

Sziasztok.

Történt ma velem, hogy....

Van egy németjuhász kan kölyök, ( 9 hónapos) kutyánk.

Jó házörző, csak egy kicsit játékos....

Ma reggelre, játszásiból, összekaparászta az 220 bal hátsó sárvédőjét......

Polírozhatom ki a karcokat, de ügyes kutya, mert alapos munkát végzett....., az sl-ről pedig az alsó diszcsíkot kezdte el leszedni.......jó kutya, no......:)))

Re: bulvár,az eszem megáll...

#305405 Sumér harcos Előzmény: #305404

nem mondod:)

akkor nagyon messze lakom:))

mire ideért baxus:))postás hozza a harangszót is mifelénk:)

tegnap kaptam mailben vkitől:)soha nem hallottam:)

Re: bulvár,az eszem megáll...

#305404 Zabás Előzmény: #305215

húú, ez egy nagyon régi történet! KB 10 évvel ezelőtt hallottam először!

bulvár,az eszem megáll...

#305215 Sumér harcos

Hordósir.........pincekripta.......

Literszámra nyakalták és vitték haza a jóféle rumot a pincében álló 300 literes hordóból egy szegedi családi ház felújításán dolgozó melósok. Amikor az utolsó csepp szesz is elfogyott, odébb akarták tenni a kiivott fahordót, de még kotyogott benne valami. Szétbontották, egy összeaszalódott holttest dőlt ki belőle.

A rémregénybe illő történet több évtizedes múltra tekint vissza. A Szeged kertvárosában lévő régi ház első tulajdonosa egy nyolcvanas éveiben járó özvegy asszony volt, aki csendes öregségben, magányosan éldegélt. A zárkózott, úri allűrökkel megáldott nénikéről keveset tudtak a szomszédok.

Az a hír járta, hogy a matróna valaha nagyvilági életet élt a Karib térségben diplomataként dolgozó urával, ám egyedül tért haza a mesés tengerentúlról. Egyetlen távoli rokona volt, akinek annyit mondott, hogy a férje meghalt, azt azonban senki nem firtatta, hol nyugszik a szebb napokat idéző fotókon festői szépségű nejét átkaroló, daliás ember. Az otthonából ki sem mozduló, ősz öregasszony egy nap nem nyitott ajtót a nála kopogtató szomszédoknak, akik rosszat sejtvén rendőrt hívtak. A behatoló zsaruk az ágyban találtak rá a holttestére, halálát végelgyengülés okozta. A titokzatos házat néhány hónap múlva egy fiatal pár vette meg, és elkezdték felújíttatni új otthonukat. Az átépítési munkálatok azonban kissé elhúzódtak, mert a melósok rájártak a pincében talált 300 literes, rummal teli hordóra. Sajátos íze volt, osztályozták későbbi vallomásaikban a jóféle szeszt, amivel hetekig locsolgatták a torkukat. Még haza is vittek belőle néhány flaskával, s csodájára járt, aki belekóstolt.

Konzervált ember

- Fél év sem telt el az idős asszony halála óta, amikor ismét riasztottak minket a házhoz - emlékezett a felejthetetlen eseményekre Pénzes Zoltán százados. - Egy meztelen férfi holttestre bukkantak a munkások a rumos hordóban, amit azért szedtek szét, mert bár elfogyott belőle a szesz, mégis kotyogott benne valami, ahogy mozgatták. Az összeaszalódott halott embriópózban helyezkedett el a hordósírban. Külsérelmi nyom nem volt rajta, a boncolás megállapította, hogy természetes halállal halt meg. A rum, amiben a munkások megjelenéséig információink szerint legalább 20 éven keresztül ázott, tartósította, így csupán valamelyest összetöpörödött. A helyszíni szemlét végző szegedi zsaruk szerint a múmiát megtaláló brigád tagjainak arcáról lerítt, hogy jó időre elment a kedvük az ismeretlen eredetű szeszes hordók megcsapolásától. A tanúkihallgatások során többen rosszul lettek, amikor szóba került, hogy ittak a konzerváló léből.

Pincesírból temetőbe

A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy az elhunyt a ház egykori asszonyának diplomata ura, akit Jamaica partjainál ért a végzet. A holttest hivatalos hazahozatása azonban túl költséges és a szükséges okmányok beszerzése miatt körülményes is lett volna, ezért a találékony özvegy a kurrens jamaicai rummal teli hordóban, hajón csempészte haza az urát. Azt azonban senki sem tudja, hogy később miért nem temettette el, és titkolta a pincében lévő hordósírt. Az öregurat végül a szegedi köztemetőben helyezték végső nyugalomra.

KNÁB IMOLA

FOTÓ: NÉMETH SZABOLCS

Re: Lehangoló adatok

#305194 Hathor Előzmény: #305187

Ja itt sok a bux hati shortos, akkor megtoldom Nekik a levelet :))

Bux index 1991 január 01: 1000pont

2010 szept.20.: 23055pont :DDDD

Lehangoló adatok

#305187 Hathor

Ingatlanos kollégáim leveleiből szedtem:

>

>

> 20 év számokban, avagy a magyar kapitalizmus diszkrét bája...

>

>

>

> Magyarország népessége:

>

> 1989-ben: 10 millió 374 ezer fő

>

> 2009-ben: 10 millió 016 ezer fő

>

>

>

> Magyarország külső adóssága (bruttó):

>

> 1989-ben: 21 milliárd USD

>

> 2009-ben: 225 milliárd USD

>

>

>

> Nyilvántartott munkanélküliek száma:

>

> 1989-ben: mintegy 30 ezer fő

>

> 2009-ben: mintegy 470 ezer fő

>

>

>

> Létminimum alatt élők száma:

>

> 1989-ben: mintegy 900 ezer fő

>

> 2009-ben: mintegy 3 millió 300 ezer fő

>

>

>

> Hajléktalanok száma (becsült adat):

>

> 1989-ben: 5-10 ezer fő

>

> 2009-ben: 50-70 ezer fő

>

>

>

> Új építésű lakások száma:

>

> 1989-ben: 51 ezer 500 db.

>

> 2009-ben: 28 ezer 400 db.

>

>

>

> Házasságkötések száma:

>

> 1989-ben: mintegy 70 ezer

>

> 2009-ben: mintegy 42 ezer

>

>

>

> Válások száma:

>

> 1980-as évek: 1000 házasságkötésre 350 válás

>

> 2000-es évek: 1000 házasságkötésre 590 válás

>

>

>

> Élve születések száma:

>

> 1989-ben: mintegy 127 ezer

>

> 2009-ben: mintegy 96 ezer

>

>

>

> Házasságon kívül született gyermekek száma:

>

> 1980-as évek: minden nyolcadik gyermek született házasságon kívül

>

> 2000-es évek: minden harmadik gyermek született házasságon kívül

>

>

>

>

>

> Összes bűncselekmények száma:

>

> 1989-ben: mintegy 225 ezer bűneset

>

> 2009-ben: mintegy 410 ezer bűneset

>

>

>

> Befejezésül még egy jelzésértékű számadat: Bogár László közgazdász

>

> professzor szerint a jelenlegi átlagos 120-130 ezer forintos havi

>

> fizetés vásárlóértékét tekintve ("folyó áron") annyit ér, mint az

>

> 1978-as átlagos munkabér, vagyis 3600 forint...

>

Re: Érdekes...

#304293 Margaretta Előzmény: #302915

Szia Lyonell! Csak most láttam, hogy válaszoltál itt. Én is shortban üldögélek és várom az esést. Hát, eső már van... kint :)

Re: Érdekes...

#302937 Csilla76 Előzmény: #302915

ja, csak még várni kell vele hogy amcsi egyszer végre beszakadjon. én ma elvesztettem a nyerőt, meg még 880 forintot. a fene essen bele. beteg a kisbabám, aztán így nem lehet odafigyelni rendesen. de amcsikba essen a rosseb. meg minden egyéb más is.

majka és a 4grácia...

#302912 Sumér harcos

most nem azért vagy azért.....

de ez a Majka és a kurvinkák cimű szuperprodukcio....ez kell a parasztnak.....

nesze neked......

ráadásul este fél nyolckor?????azt is lelőném aki erre engedélyt adott....

mennyi általános iskolás nézi ezt....a sok elbaxott szülő jóvoltából?

ráadásul az egyik hölgyike 19 éves....hát az apja helyében úgy pofoznám ki onnan,hogy repülne.....