jól van minden visszaállt a szokásos rendbe 6,5% a KT! Éljen az optimizmus!
jól van minden visszaállt a szokásos rendbe 6,5% a KT! Éljen az optimizmus!
Én is elmennék a Sziklás Hegységhez, meg is nézném a piros nyilaknál a látványosságokat, de ebből meg én nem látok semmit...
szerk: megnéztem megint. oda várod a mélybe?
Ja a műtétnél az orvos jó, az asszisztencia kiváló, csak kórház nincs, a beteg meg halott. Tényleg tuti ez a bux:))
ok főnök....akkorra én is....msn.....fedig még nemöntik sztem 20h-ig:)de bux má érzi a irányt
Lefelé indultg amerika,ebbvől **** nagty fefelé is lehet,este jövök tesó. msn.Persze bazzeg én is shortba még mindig.:)
Szerintem egyedi a mosolyod, észre vettem :)
mit gondolok? azért napjába írtam most 1-1hszt. ma többet mert ráértem.
nézem ezt a dow chartot 10éve ugyanott voltunk, aztán összehozom a kilátásainkkal a tőzsdén, illetve a gazdasági sz@rsággal. :(
http://postimage.org/image/2a73x7bwk/
A mostani napokhoz nincs mit fűzni, kb annyi a véleményem mint amire írtad, hogy most Te is ott bővítenél. Holnapi nap megint full lutri. Meg kell nézni hol van a szűkűlés alja lefele most.
Szépen beadták azért a magyar piacot..
Világ átbaxása ez a bux,de TA működött,sztem a mai nap jó példa volt erre...
muszáj védeni ezt a *va 22.800-at, ráadásul ekkora kt mellett.
mi lesz má,hajrá short:)bum bum bum bumot akarunk:)
lassan megkapom a mai számolt értékemen, el sem hiszem! :O
otp,mol jó cég ill ricsi,egis....mtel..ország ami szar:)tehát a bux jó:)
Árnyék :D
Sztem Hathor aktív manapság,és el is mondja a véleményét,csak nagy most a dagonya,tisztább lenne a kép ha kilépnénk ebből.
felismertél, vissza is mosolyogtam :o)
hogy mostanában megint csend van körülötted és nem tudom mit gondolsz a piacról. bár ha nincs pozid, akkor sejtem :o)
22.500-nél? tegnap támaszon adtam még szokás szerint - arra számítva, hogy töri, de nem történt még meg.
otit beadták