:D
Van 5 percetek?
rendelik a kaját! :)
e ez nemesi, ott van rajta jobb alul a nemes penész :D :D
komolyan mondjátok, hogy egy ekkora házhoz ennyi konyhapult tartozik? :D
OK! Figyelemmel kisérem akkor!
Olyan kicsinyes lettél mostanában, nem tudom mit tökölsz :)
zárd már be a farmer boltokat, meg az ellentétes pozikat és vegyél jó kis ingatlanokat.
Tiszta Rgrgrgrg vagyok :)
Végülis nincs messze a célterülettől :o))
még megy néhány hónapig az RFV, akkor érdekel...:)
A kúria az 1800-as évek végén épült, a Grassalkovich kastélyhoz tartozó lovas úttal összekötött majorság volt.
A 627 nm-es telken álló egyszintes kúria került a főfalak meghagyásával teljes körű felújításra, ráépítésre.
546 nm hasznos lakóterület lett kialakítva. 1998-ra fejeződött be a ház felújítása, melynek során
új nyílászárók, burkolatok kerültek beépítésre.
Kialakításra került kemence, szauna, halastó, valamint egy boltíves boros pince,
benne egy külön pincerész a bor készítéséhez szükséges 2 db 1200 literes speciális fém tartálynak és hordóknak.
Az ingatlan teljes felújítási terve, tervrajza rendelkezésre áll.
* 11 szoba
* 6 fürdőszoba
* tágas konyha nagy kamrával és működő kemencével
* boltíves borospince
* pince-műhely
* fedett tornác
* kert, filagória, halastó
* tágas, napos terasz a felső szinten
* szauna, szolárium, tornaterem
Irányár: 129 millió Ft.
:) értem de hiába nő india ha más országok csökkennek.. olaszország lapít..
ja! De itt elsősorban Indiáról volt szó és a környékéről! Törökországban nem tudom, hogy most van e az esküvőszezon.
Törökország ennyivel kevesebb aranyat vett..éxerkészítéshez..
tudom csak lefikáztam őket..soros nyilatkozataira léptek.. szánalmas..
igen de törökország -74%-ban van
most az indiaiak /ázsisa népek veszik az aranyat az esküvői szezon miatt!
Valahol írták, hogy hány tízezer tonnát vesznek ilyenkor. Ezért nem lufi, mert valódi vételek vannak a háttérben, nem pedig spekuláció! Ez az arany nem fog visszakerülni a tőzsdére eladásként mert felhasználják.
Már 1-2 hónappal ezelőtt figyelmezették a piacot az ázsiai felvásárlásra.
valami aranybizottság...Egész pontosan az Aranyvilágtanács (World Gold Council – WGC) azaz az aranykitermelők szövetsége jutott arra a következtetésre, hogy ez a mostani nem lufi...
Ez marha jó, mintha az OPEC arra a következtetésre jutna a 200 dollláros olajárnál hogy nincs olajlufi...
Emellett persze lehet, hogy nincs, csak infláció miatt nőt az arany ára (ugye a sok kibocsátott dollár, míg az arany mennyisége változatlan), de azért ne az aranytermelők állapítsák már meg, hogy nem túlértékelt az arany árfolyama!
ezen bukni fog az öreg.. azért promótálja agyon az aranyat.. még valami aranybizottság is megerősítette az arany ára az nem buborék..és emelkedni fog égbe...
Soros Gyuri bával kéne megismerkednem, Ő talán tudna venni egy két ingatlant tőlem :)
Mindig tudja hova kell nyúlni:
Soros György befektetési alapja az idei év egyik legnagyobb aranyvásárlója volt, amely jelenleg is 16 tonna aranyat tart a portfoliójában.
http://www.bevezetem.hu/cikk/arany-vilagtanacs-kontra-soros-gyorgy
utána érdeklődtem, valóban ott lakik Nobilis is, a 2 házban van 6 penthouse, olyan is, amit még nem tudtak eladni a 6 év alatt